| metalsupport.net | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
vocedinumbra beginner
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 36 Localizare : botosani Joburi/Distractii : student, stealing money from the internet and getting FAT with them Reputatie : 1 Puncte : 101 Data de inscriere : 14/07/2009
| Subiect: metalsupport.net Dum Iul 19, 2009 10:08 am | |
| Update 1.00 -adresa: http://www.metalsupport.net/Este folosit la baza wordpress pentru simplitate si viteza. Plus cu ultimele imbunatatiri si plugins merge cam tot ce ar trebui; | |
|
| |
vocedinumbra beginner
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 36 Localizare : botosani Joburi/Distractii : student, stealing money from the internet and getting FAT with them Reputatie : 1 Puncte : 101 Data de inscriere : 14/07/2009
| Subiect: Re: metalsupport.net Dum Iul 19, 2009 11:39 am | |
| Update 1.01
-am folosit un template nou; o sa trebuiasca editat dar putin mai incolo; -caut un model standard de a pune trupele din romania, sa arate bine si organizat. daca aveti idei nu ezitati sa spune-ti. -Am adaugat si rating pentru postari desi scopul e mai degraba de a da o nota trupelor, sau videoclipurilor sau concertelor. | |
|
| |
vocedinumbra beginner
| Subiect: Re: metalsupport.net Mier Iul 22, 2009 9:43 am | |
| Update 1.02 -am schimbat iar skinul, acuma ar trebui sa arate si sa mearga mai bine; -acuma sa lucreaza la introducerea trupelor, fara graba desigur. | |
|
| |
vocedinumbra beginner
| Subiect: Re: metalsupport.net Joi Iul 23, 2009 9:04 pm | |
| Update 1.03
-Am introdus un buton pe site de redirect pe forum; Acuma astept un link si pe forum; | |
|
| |
vocedinumbra beginner
| Subiect: Re: metalsupport.net Lun Iul 27, 2009 11:58 pm | |
| Update 1.04
- In continuare lucram pe partea de adaugat chestii pe site; Orice colaborarea este binevoita; Se ofera plata in beri si tigari; | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: metalsupport.net Mar Iul 28, 2009 12:38 am | |
| Aha...bere si tigari..tentant | |
|
| |
vocedinumbra beginner
| Subiect: Re: metalsupport.net Dum Aug 02, 2009 4:14 pm | |
| Update 1.05
-am pus un counter pe fieecare pagina/ post; ar trebui sa mearga bine
-inca nu stiu daca sa folosesc macromedia, sau simplu php la trupe pentru a afisa tot continutul; ambele au avantajul lor. | |
|
| |
vocedinumbra beginner
| Subiect: Re: metalsupport.net Dum Aug 02, 2009 10:33 pm | |
| Update 1.06 - de acuma cand postati ceva pe site, puteti sa separati postul in mai multe pagini; de exemplu la o trupa o sectiune pentru videoclipuri si una pentru info; arata momentan cam uratel dar se rezolva in curand cu niste butoane care sa arate bine. P.S. observ ca sigla a fost intr-un final miscorata | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: metalsupport.net Lun Aug 03, 2009 11:38 am | |
| Site-ul nu are nimic de-a face cu MetalSupport, la fel ca si Siminiciuc Andrei (Voceadinumbra). Datorita incapatanarii lui. In toamna va aparea noul site, prin luna septembrie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: metalsupport.net | |
| |
|
| |
| metalsupport.net | |
|