Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Metalsupport 1st birthday Mar Sept 01, 2009 3:32 pm
Cu ocazia implinirii a unui an de cand organizam rockoteci si concerte ne-am gandit sa sarbatorim data de 12 septembrie cu un concert mai mare in Botosani.
Trupe: Krepuskul, Innergrave, Vile Obsession, Open Fire, Legend, Abstract. Data: Sambata ,12 Septembrie 2009 . Locatia: In Shogun 2 Ora 19:00 Intrare 10 RON.
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
Bestial afisu si abia astept... dar "deathcore/grind metal" ???
ce ti se pare asa ciudat?
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
^aolo mamica...poi tu nu ai auzit de hibrizi? sau chiar asa de trv te facusi de nu accepti tu asa ceva? daca e sa o luam asa, ai auzit de o trupa care sa fie swing orchestral metal? io da. si suna excelent.
poa sa fie si pop metal, sau pop blec metal, nah...daca asa ii, asa ii.
ovidiu
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 37 Localizare : botosani Joburi/Distractii : bla Reputatie : 0 Puncte : 3 Data de inscriere : 07/09/2009
da, metal n-are ce cauta dupa ceva ce se termina in -core
partea de metal de referea la grind zic eu...dar..e inutila observatia ta
pixie.corpse level 1
Bai, zic doar de denumire, ca dupa deathcore si grind nu pui metal, ca se intelege c-au legatura cu metalul
Ma scuzati c-am dat altceva de-nteles
Fratica
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 36 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Student dement Stare de spirit : E o simpla stare de spirit ! Reputatie : 0 Puncte : 11 Data de inscriere : 07/09/2009
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 40 Localizare : iasi Joburi/Distractii : sa det Reputatie : 0 Puncte : 8 Data de inscriere : 08/09/2009
Subiect: Re: Metalsupport 1st birthday Mar Sept 08, 2009 12:45 am
responsabil pt denumiri nu este cel care a facut afisul ci, cel care a furnizat informatiile.Oricum ar fi, ca se termina in core, in metal , in puff sau muff, ideea e ca sambata ar fi de bun simt si cred ca ar fi si f multe motive sa vina lumea, pt ca sunt trupe multe si foarte ok.E putin cam diversificat insa aria muzicala va fi una predominant brutala.Noi pregatim ceva suprize oricum pt show-ul de sambata asa ca alaturi de Krepuskul, vile obsession,open fire , legend si baietii din Bt, Abstract , ar fi bine sa fie lume multa pt ca se merita.Pe sambata la cascade de blasturi, break-down-uri si ciocarlii din flagiolete
Un eveniment destul de reusit pana in final. Multumim lui Spektru pentru invitatie si lui Razvan pentru ospitalitate . Gresli au mai fost, dar din greseli se invata. Mi-au placut toate trupele de sambata seara. Bravo celor de la Abstract pana la a doua jumatate din Seek and Destroy . Felicitari in special celor de la Vile Obssesion pentru primul lor concert si celor de la Legend pentru ca au incins spiritele; Innergrave au rupt cu sound-ul lor devastator si frontman-ul crizat, iar Krepuskul ce pot sa zic.. au fost cap de afis. Mie unuia imi plac mai mult concertele de club unde, vorba basistului, "esti mai aproape de public".
Cosmin, tobe - Open Fire
Daca are cineva poze/filmulete cu noi de la concert, va rog PM.
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 36 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Student dement Stare de spirit : E o simpla stare de spirit ! Reputatie : 0 Puncte : 11 Data de inscriere : 07/09/2009
Subiect: super Lun Sept 14, 2009 2:17 pm
A fost un concert super. Trupele au cantat bestial cu toate ca nu se auzea nimic in monitoare. Am fost foarte emotionati pentru ca a foat primul nostru concert . Publicului care a fost super. Apropo eu sunt vocalul de la Vile Obsession, sa ma scuze cei pe care i-am impins la invalaseala cand a cantat Innergrave, eram un pic ametit, si la ce muzica baga oamenii nu poteam sta intr-un loc. Cica pe 11 octombrie o sa venim si o sa mai cantam odata. Deabia asteptam sa ne reintalnim cu voi
Multumim Cosmin pentru incurajari;) si lui Zet ca a avut incredere in vocea mea =))
ovidiu
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 37 Localizare : botosani Joburi/Distractii : bla Reputatie : 0 Puncte : 3 Data de inscriere : 07/09/2009
hehehehh!! Frumos recital cu trupe vocal-instrumentale si de apreciat initiativa lu' Spectru cu toate neintelegerile...Multam Cosmin de incurajari. Pt doritorii de poze: dati add la id-ul Ovidiu.Andrei@yahoo.com Chucky-Vile Obsession
salutare. krepuskul saluta publicul din Botosani. multumim ca ati venit si ne pare rau ca nu am putut canta mai devreme. atata ne au permis conditiile din acea seara . multumim oricum celor care au reusit sa se lupte cu betia si sa ramana si la recitalul nostru. rugam pe cei care au reusit sa stea pana la noi si au facut poze sa ne trimita si noua 2- 3 intrucat noi nu am reusit sa filmam sau sa sa pozam nimic . multumim
Fratica