| Sa scriu sau nu despre trupe punk? | |
|
+6Bruiestru adicjcr seth Zyraxes Bogdan Iarna 10 participanți |
Trupe punk pe forum? | 1. Da | | 40% | [ 2 ] | 2. Nu | | 40% | [ 2 ] | 3. Sa vina punkeri pe forum dupa care.... | | 20% | [ 1 ] |
| Total voturi : 5 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Vin Ian 02, 2009 12:14 am | |
| Inca o mica nedumerire: sa scriu sa nu despre trupe punk? | |
|
| |
Bogdan beginner
Numarul mesajelor : 75 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : theatre,skateboarding,spending time with someone special Stare de spirit : Vreau pe Mitrutz acasa[fucked up] Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 01/01/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Sam Ian 03, 2009 12:40 am | |
| Eu cred ca da,pentru ca sunt multe trupe punk din romania.Na,daca nu trebuia eu am dat deja niste nume:D.Dupa mine,si punkul face parte din rock:-?? | |
|
| |
Zyraxes beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Metal, History , Aviation Stare de spirit : METAL IS THE LAW / THAT'S WHY WE'RE STANDING FOR ... Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Ian 05, 2009 7:13 pm | |
| Fara trupe de punk - fiindca la un moment dat vor intra si punkeri pe aici , acum cateva luni am avut parte de o cearta cu un specimen de-al lor si am ajuns sa ma cert in ultimul hal cu el , fiindca a inceput sa se dea mare si tare cu ce asculta el , in plus : am vazut cat de tarani sunt oamenii astia , daca merita numiti asa - nu sunt cu nimic mai buni decat manelarii , aceeasu marie cu alta palarie . O sa ajunga forumul asta de rasul curcilor daca ii primim pe astia . Asa ca NU - NU sunt de acord sa scrii si despre trupele de genul asta . | |
|
| |
Bogdan beginner
Numarul mesajelor : 75 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : theatre,skateboarding,spending time with someone special Stare de spirit : Vreau pe Mitrutz acasa[fucked up] Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 01/01/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Ian 05, 2009 10:23 pm | |
| Bai nu toti is asa.Adica pana mea,sunt si blackeri,deatheri,...la fel cum ai descris tu.Nu poti generaliza din cauza unei singure persoane.Apropo,sar putea sa fiu injurat si dat afara de pe forum,dar am scris dsp o trupa ska:D | |
|
| |
Zyraxes beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Metal, History , Aviation Stare de spirit : METAL IS THE LAW / THAT'S WHY WE'RE STANDING FOR ... Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mar Ian 06, 2009 8:02 am | |
| - Bogdan a scris:
- Bai nu toti is asa.Adica pana mea,sunt si blackeri,deatheri,...la fel cum ai descris tu.Nu poti generaliza din cauza unei singure persoane.Apropo,sar putea sa fiu injurat si dat afara de pe forum,dar am scris dsp o trupa ska:D
adevarul e ca punkerul ala era din calarasi - oras de tarani plin de praf si tigani , deci mai curand punkerii din orase de genul asta s-ar putea sa fie asa din orase de genul asta . faza e ca si eu stiu un punker care chiar e fff de treaba , dar nu stiu cati sunt ca astia . Btw : ska-ul adevarat e un gen de muzica jamaicana , simplut si funny - chiar ai putea cauta pe youtube o trupa de ska : Tokyo Ska Orchestra - sunt ff funny oamenii . | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mar Ian 06, 2009 9:11 am | |
| Nu consider ca punk-ul are ceva bun de aratat. | |
|
| |
Zyraxes beginner
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mar Ian 06, 2009 8:49 pm | |
| - seth a scris:
- Nu consider ca punk-ul are ceva bun de aratat.
Punk-ul e un gen prea simplu , prea banal , ca sa merite sa fie luat in considerare si nu are nimic original . | |
|
| |
Bogdan beginner
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mar Ian 06, 2009 10:27 pm | |
| Merci pentru informatiile despre ska.Am sa caut.Si punk-ul e simplu,dar e genul pe care se face cea mai multa panarama:-?? | |
|
| |
Zyraxes beginner
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Joi Ian 08, 2009 4:37 pm | |
| - Bogdan a scris:
- Merci pentru informatiile despre ska.Am sa caut.Si punk-ul e simplu,dar e genul pe care se face cea mai multa panarama:-??
daca te referi la trupe gen : blink 182 , offspring sau the ramones - da , sunt de acord , dar si in metal se face ffff multa panarama . | |
|
| |
Bogdan beginner
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Joi Ian 08, 2009 9:45 pm | |
| dar nici nu am zis ca nu se face.doar ca daca ar fi sa iei ca raport,in punk e mai multa | |
|
| |
adicjcr
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localizare : mg Joburi/Distractii : punk Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Joi Mar 12, 2009 11:09 pm | |
| decat sa va luati si sa discutati de punk mai bine ati asculta | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Vin Mar 13, 2009 8:27 am | |
| Il consider a fi un gen de tot cacatul, zgomot, nu muzica. | |
|
| |
Bruiestru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 39 Localizare : amish land Joburi/Distractii : worker Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit Reputatie : -1 Puncte : 107 Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: lol Vin Mar 13, 2009 11:06 am | |
| parerea mea e NU ! nici o data nu am inteles genul asta de muzik si fenomenul de a face pogo ) | |
|
| |
punxtreme
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : basss Reputatie : 0 Puncte : 4 Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Mar 30, 2009 2:41 pm | |
| ..hahh:))...edi ...dar ce tu canti mai bine?.... )... dak ai stii ce inseamna punkul cu adevarat n-ai mai zice nimic;)) | |
|
| |
seth moderator cat. II
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Mar 30, 2009 3:40 pm | |
| Nu ma consider a fi o minte incuiata, ci una obiectiva, de asta nu spun ca ce ascult eu mai "trv" decat ce asculti tu, nu incerc sa conving pe nimeni de nimic. Nu il place si gata, n-o sa-ti dau tie in cap pentru asta si nici nu te discriminez pentru ca asculti punk. Nu ma deranjeaza sa aud ceva punk la o rockoteca (trebuie sa fie pentru toti, ce naiba!), dar in casa mea, pe calculatorul meu etc... nu are ce cauta! | |
|
| |
Bruiestru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 39 Localizare : amish land Joburi/Distractii : worker Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit Reputatie : -1 Puncte : 107 Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Mar 30, 2009 5:43 pm | |
| desi nu sunt de acord cu chestia asta cum am precizat si mai sus,dar daca sunt ouk si la locul lor si au cat de cat bunul simt atuncea nah..sa zice un da cu jumatate de gura | |
|
| |
kataklysm beginner
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mier Apr 08, 2009 5:36 pm | |
| - seth a scris:
- Il consider a fi un gen de tot cacatul, zgomot, nu muzica.
Unii poate cred acelasi lucru despre black sau death sau ce altcv mai asculti tu... acuma gusturile nu se discuta. Sin in plus... punk-ul logic ca in principiu tot rock e. Iar daca un gen de muzica este simplist, asta nu e de rau. In plus, daca nu ma insel edy, dar tu chiar discriminezi punkul fiindca nu crezi k ar trebui sa se scrie despre el.
Ultima editare efectuata de catre kataklysm in Vin Apr 10, 2009 1:17 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
kataklysm beginner
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mier Apr 08, 2009 5:38 pm | |
| app.... cum se voteaza? ) (eu zic ca da, sa se scrie de punk) | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Dum Apr 26, 2009 8:06 pm | |
| cand se baga si aia cu "sa vina pancari pe forum apoi..."? adica daca io ascult metal, asta inseamna ca nu pot vb si de panc? ce spui franz? daca e sa aduca in vorbaraie numa trupe...da de o discutie a la cuisine de panc, cred ca oricine ce are urechi bune se afla in masura sa palavrajeasca.....nu? | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Lun Apr 27, 2009 6:47 am | |
| | |
|
| |
LXN
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Basssss Stare de spirit : good Reputatie : 0 Puncte : 5 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Sa scriu sau nu despre trupe punk? Mier Aug 19, 2009 5:08 pm | |
| eu zic sa se scrie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa scriu sau nu despre trupe punk? | |
| |
|
| |
| Sa scriu sau nu despre trupe punk? | |
|