Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009

In jos 
+4
seth
skrekk
pixie.corpse
christmasrocknightbt
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
TISorin
beginner
beginner
TISorin

masculin
Numarul mesajelor : 140
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Rock
Reputatie : -1
Puncte : 246
Data de inscriere : 23/05/2009

CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Raspuns   CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Noi 05, 2009 12:56 am

Nu pot sa va contazic pentru ca voi cunoasteti cel mai bine situatia locala pe cand eu nu am fost niciodata in Botosani,

Am incercat sa lamuresc unele comentarii:

Citat :
- LA PRET REDUS 50 bilete la 12 Ron daca le comandati si platiti pana la data de 1 Decembrie 2009 INCLUSIV
- LA PRET NORMAL 150 bilete la 15 Ron daca le comandati dupa perioada de gratie, precum si in ziua evenimentului

Citat :
2.Biletul l-am fixat la 10 Ron, un pret rezonabil in proportie cu raiting-ul trupei

Eu nu am zis nimic de pretul biletului, nici ca este scump nici ca este ieftin.

Citat :
App, TISorin, la lista aia de orase poti adauga si constanta

In Constanta mai sunt 2 cluburi in care se fac concerte "Epoca Metalelor" si inca unul caruia i-am uitat numele + ca ei vara au parte de multe concerte chiar daca nu sunt neaparat in orasul Constanta dar sunt foarte multe in Vama Veche, Costinesti, etc.

Citat :
@skrekk: trebuie sa intelegi - in bucuresti pentru un concert ii normal sa dai intre 10 - 20 de lei, insa pe meleagurile noastre... mai putin.

Aici incercam sa ii raspund omului si sa ii explic ca tarifele la benzina sau CFR sunt la fel si la Botosani si la Bucuresti si un organizator de concert nu gandeste asa. Organizatorul trebuie sa isi calculeze costurile si in functie de costuri stabileste pretul biletului sau nu il mai face daca ii iese prea mult.

Citat :
ps : ...asta in conditiile in care acum 2 ani am organizat Festivalul HeartRock in Bt. (13 trupe de metal printre care 6 din strainatate in frunte cu The Claymore din Germania si Parricide din Polonia).

Eu nu am spus nimic de trupele care au fost sau nu in Botosani spuneam doar ca trebuie sa fie o trupa care nu a mai fost in Botosani.

Citat :
DACA VRETI CONCERT DE ROCK SI METAL IN BOTOSANI DE CRACIUN COMANDATI BILETE PE ADRESA biletdecraciun@gmail.com LA PRETUL DE 10 RON PANA LA DATA DE 10 NOIEMBRIE 2009.

Aici nu am fost atent la pretul biletului - recunosc !

Citat :
Ca idee, headliner-ul poate fi INDIAN FALL din BRASOV

Nu era un raspuns concret ci doar o idee ca ar putea fi Indian Fall.

Nu vreau sa intru in polemica cu voi incercam doar sa fac ceva util, sper ca nu v-am suparat, eu va doresc mult succes si daca mai aveti drum prin Bucuresti va astept si la concertele mele sa mai stam de vorba.

Multe salutari Dragos si te astept si la concertul din 24 ianuarie la Bucuresti......surpriza (vom da in curand comunicatul de presa).
Sus In jos
krueger.t
beginner
beginner
krueger.t

masculin
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 29
Localizare : botosani
Joburi/Distractii : -
Reputatie : -1
Puncte : 124
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009   CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 07, 2009 3:44 pm

deci...pana la urma se va mai tine concertul?
Sus In jos
christmasrocknightbt

masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 38
Localizare : Botosani
Joburi/Distractii : Mos Craciun
Reputatie : 0
Puncte : 13
Data de inscriere : 04/10/2009

MesajSubiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009   CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 11:49 pm

Din lipsa totala de implicare si sprijin din partea multor factori care ar fi trebuit sa se implice pentru a avea loc concertul despre care am discutat mai sus, va anunt oficial faptul ca evenimentul "CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI" nu va mai avea loc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009   CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Rock Night for Lady`s Day - 3
» Saint George Rock Night 5
» Concert punk in Suburbia - 6 decembrie 2009
» GIRLS NIGHT LIVE - 19.11.2009 - Bucuresti
» Rock on fest 1-2 mai 2009

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum