| CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 | |
|
+4seth skrekk pixie.corpse christmasrocknightbt 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
christmasrocknightbt
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 38 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Mos Craciun Reputatie : 0 Puncte : 13 Data de inscriere : 04/10/2009
| Subiect: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Dum Oct 04, 2009 1:26 am | |
| Rocknight Botosani impreuna cu ceilalti co-organizatori care vor fi anuntati in curand, va organiza o editie speciala de Craciun in Botosani, dedicata muzicii rock si metal! Evenimentul intitulat CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI va avea loc la o data pe care o vom fixa in curand si va insemna un concert cu cateva nume importante de pe scena romaneasca din domeniu. Locatia va fi anuntata pana la sfarsitul acestei luni ! Biletele vor fi de 2 categorii : - LA PRET REDUS 50 bilete la 12 Ron daca le comandati si platiti pana la data de 1 Decembrie 2009 INCLUSIV - LA PRET NORMAL 150 bilete la 15 Ron daca le comandati dupa perioada de gratie, precum si in ziua evenimentului Adresa la care veti putea comanda bilelete este biletdecraciun@gmail.comVa multumim si vom reveni in curand cu multe alte detalii ! Intre timp puteti urmari adresa noastra la www.myspace.com/rocknightbt Merry Rocking Christmas !!! | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 05, 2009 10:07 pm | |
| Eu nu pricep cum vine treaba cu biletele. Daca vrei de la intrare cat e? Si adica daca se comanda 150 de bilete e mai ieftin pentru toti sau altfel? Explica cineva mai pentru prosti? | |
|
| |
christmasrocknightbt
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 38 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Mos Craciun Reputatie : 0 Puncte : 13 Data de inscriere : 04/10/2009
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 05, 2009 10:55 pm | |
| Eu zic ca e foarte, foarte clar comunicatul de mai sus ! Incearca sa-l mai citesti inca o data si sa-ti raspunzi singura la intrebare. O explicatie mai simpla/explicita nu stiu daca este posbila! Merry Rocking Christmas !!! | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mar Oct 06, 2009 6:20 pm | |
| @pixi: 15 ron dai la fata locului.
@christmasrocknightbt: cred ca s`a referit la altceva cand a zis 150 belete. sa pun altfel intrebarea: daca comanzi si platesti pana la 1 dec, cum sa se vada 150 din moment ce numai 50 de belete sunt puse la dispozitie pana la data de 1 dec? o sa fie 50 belete la 12 ron si celelalte 100 la pretul de 15 ron?
io as avea totusi o sugestie: bagati pret promotinal 15 ron, si pret la fata locului si dupa perioada de gratie de 20 ron. si in pretu asta bagati si un pahar de vin fiert si sa vedeti ca o sa fie mai multa lume la coada decat de obicei. pus de asta ca majoritatea ramane acasa, nu pleaca in vacanta de craciun, majoritatea o sa plece de revelion. si zic ca e mai bine. amu nah, e doar o parere. | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 6:34 am | |
| e cam mult 15 lei, dar considerand ca ar fi un eveniment cu muzica buna si sonorizare ok, si mai ales avand in vedere cine organizeaza (am eu o banuiala), cred ca o sa iasa deosebit de bine.
Ultima editare efectuata de catre seth in Joi Oct 08, 2009 3:28 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
razvan_votka beginner
Numarul mesajelor : 44 Reputatie : 0 Puncte : 17 Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 9:51 am | |
| speram un bucovina sau un negura bunget...asa pe post de cadou de craciun | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 3:30 pm | |
| Chiar ca s-a obisnuit lumea cu bilete ieftine ... 15 ron nu e mult, ce trece de 20 mi s-ar parea mult pt un eveniment mic | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 4:28 pm | |
| Saptamana viitoare revin cu un comunicat oficial! Sa stiti ca tin cont de parerile voastre ! Astept in continuare sugestiile voastre legate de logistica evenimentului de Craciun (locatii din Bt, trupe locale etc). Trebuie sa fim uniti si sa avem fiecare de spus ceva si tocmai de aceea am hotarat sa comunicam prin forum (ca afara ba e frig, ba e cald ) . Oricum, de Craciun va fi ROCK! ps : rog un admin sa bage pe sticky acest subiect si sa le scoate pe cele trecute !!! santa Merry Rocking Christmas !!! | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 4:39 pm | |
| Ca detaliu: e rock sau metal? Sau si si? | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 08, 2009 5:03 pm | |
| Ambele - sa nu suparam pe nimeni | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Sam Oct 10, 2009 8:04 am | |
| - seth a scris:
- e cam mult 15 lei,
io nu inteleg. de ce e mult? is aproape doo pachete de tigari. cand o sa se faca 15 ron pachetu (asta pana in ianuarie), nu o sa mai fumezi? plus, e vorba de craciun, nu de o vinere/sambata oarecare. poti de anu sa pui cate 10 bani de`oparte daca nu ai cum sa dai atunci pe toti d`odata. hai mhaaa, ca nimeni nu moare dupa 15 ron. io tot zic mare si tare ca tre un pahar de vin fiert bagat in pret. e craciunu, ce pisici . | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Sam Oct 10, 2009 10:26 am | |
| @skrekk: trebuie sa intelegi - in bucuresti pentru un concert ii normal sa dai intre 10 - 20 de lei, insa pe meleagurile noastre... mai putin. La concertul cu DeathDrive in Botosani au venit 30 de persoane,in Iasi aproximativ 120 de platitori (sa nu mai luam in calcul membrii de trupe, invitatii, persoanele de la bar etc). Ii de inteles daca mai stramba cate unul din nas fiindca i se pare ca costa mult. Venedict: nu iti voi pune acest subiect pe sticky din 2 motive: nu are nici o legatura cu MetalSupport si inca nu sunt suficiente discutii pe acest topic. | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 12, 2009 11:33 pm | |
| skrekk 1. vii si tu ? 2. bine spui dar in bt trebuie gandita bine o situatie de genu'..saracia e ca la ea acasa iarna - metalsupport e co-organizator , asta ca sa mai destindem atmosfera | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mar Oct 13, 2009 12:24 am | |
| Ar fi ceva daca Skrekk ar veni pe meleagurile noastre moldovenesti. Atunci cand voi vedea scris in comunicat sau ceo fi MetalSupport voi face sticky acest post | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mier Oct 14, 2009 7:06 am | |
| Nu e deloc mult 15 lei, dar era postat pe la 7 dimineata, am inteles atunci ca e vorba doar de o rockoteca. | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Joi Oct 15, 2009 7:15 pm | |
| @ christmasrocknightbt si iarna: anu asta se anunta un an greu pentru mine, din toate punctele de vedere. io o sa ma bucur daca o sa plec de revelion undeva, d`apoi de craciun... @ seth: in sfarsit cineva de acord cu mine. | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Vin Oct 23, 2009 6:19 pm | |
| Treaba sta cam asa :Pentru a avea loc concertul de rock in perioada Craciunului despre care am discutat in acest topic, ar fi necesar sa vina minim 70 persoane platitoare de 10 Ron/bilet pentru a iesi pe 0 cu platile aferente organizarii : transportul head-linerului, cazare, sunet, promovare etc. Daca va doriti cu adevarat sa aveti in Botosani un concert de rock/metal de Craciun, astept sa va implicati si voi pentru a avea si eu ca organizator un minim de garantie ca nu pun bani din buzunarul meu. Asadar, daca pana pe data de 10 NOIEMBRIE 2009 primesc pe adresa de e-mail biletdecraciun@gmail.com comanda de minim 70 de persoane care isi rezerva un bilet pentru CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI 2009 si sunt dispusi sa plateasca biletul in avans pana la data de 15 NOIEMBRIE eu dau drumul la organizarea acestui eveniment. Totul e pus la punct: partenerii media, headliner-ul + trupele din deschidere etc. Acum aprox. 2 saptamani a avut loc un concert in Bt cu trupa DeathDrive si Dead Eye Dick la care au venit 30 de platitori din cate am inteles..si chiar daca e perioada Craciunului nu am nicio siguranta ca treburile vor sta mai bine. In final, daca exista cu adevarat dorinta de acest tip de manifestare in Botosani cu siguranta veti fi receptivi la mesajul de mai sus. Pe data de 16 NOIEMBRIE 2009 voi reveni aici cu un mesaj ferm: SE FACE SAU NU, CINE CANTA ETC!!! Ca idee, headliner-ul poate fi INDIAN FALL din BRASOV www.myspace.com/indianfallro . Asadar, folositi-va de toate mijloacele : messenger, anunt pe blogul vostru, colegi etc pentru a trimite mesajul (copy/paste) de mai jos: DACA VRETI CONCERT DE ROCK SI METAL IN BOTOSANI DE CRACIUN COMANDATI BILETE PE ADRESA biletdecraciun@gmail.com LA PRETUL DE 10 RON PANA LA DATA DE 10 NOIEMBRIE 2009. DACA SE ADUNA MINIM 70 DE PERSOANE CARE CUMPARA BILET IN AVANS MISCAREA ROCK ARE SUSTINERE IN BOTOSANI! DETALII LA https://metalsupport.forumgratuit.ro SECTIUNEA CONCERTE! SUSTINE MISCAREA ROCK/METAL DIN BOTOSANI SI DA MAI DEPARTE ACEST MESAJ! | |
|
| |
razvan_votka beginner
Numarul mesajelor : 44 Reputatie : 0 Puncte : 17 Data de inscriere : 04/10/2008
| |
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 26, 2009 2:32 pm | |
| Nu zic ca n-ai dreptate partial, dar eu am facut o sumedenie de lucruri in materie de rock/metal pt. Botosani in care mi-am asumat de fiecare data riscurile. Din pacate, acum sunt niste momente dificile atat pentru sustinatorii acestui fenomen cat si pt. trupe sau organizatori. Detaliile le-am enumerat in mesajul de mai sus. Biletele luate in avans, ar demonstra dorinta de acest tip de manifestare si ar fi un lucru care se practica pana la cel mai inalt nivel. Nu m-am hotarat sa fac bani din asta, dar nici sa ma zbat de unul singur si cu datorii pe cap. De ce nu platesti tu 7 mil. si facem concertul ? PS1 : Daca primesc cele 70 mail-uri , am garantat faptul ca vor veni cele 70 pers. (asta daca citesti cu atentie anuntul meu) PS2 : Apropo, pana acum, doar o singura persoana este interesata de acest eveniment ! | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 26, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Lun Oct 26, 2009 6:02 pm | |
| - christmasrocknightbt a scris:
PS2 : Apropo, pana acum, doar o singura persoana este interesata de acest eveniment ! Vai s`amar. Urat bhaaa...ce mai botosei isteti... - razvan_votka a scris:
- Cat despre bilet in avans...no-way; daca faci ca cei de la MetalMasters
Tu crezi ca mai toti is ca metal masters? | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mier Oct 28, 2009 3:24 pm | |
| Doar 2 pers. pana acum. Se vede ce eforturi enorme faceti sa se intample ceva in Botosani. Mai sunt 13 zile pana expira termenul limita. Chiar nu vreti concert rock/metal de Craciun ? | |
|
| |
TISorin beginner
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Rock Reputatie : -1 Puncte : 246 Data de inscriere : 23/05/2009
| Subiect: Raspuns Mier Noi 04, 2009 6:28 pm | |
| Salutare,
Am citit cu interes acest topic si vreau sa fac si eu cateva precizari in calitate de organizator concerte rock.
1. In primul rand trebuiesc anuntate trupele pentru a trezi interesul publicului, nu poti sa anunti un concert, sa pui in vanzare bilete, etc dar publicul sa nu stie cine canta. Eu unul nu as cumpara bilet pina nu asi sti cine concerteaza. 2. Nu trebuie sa calculati ca la Bucuresti este normal ca pretul unui bilet sa fie 20 lei iar la Botosani trebuie sa fie 10 lei pentru ca este nivelul de trai mai scazut. FALS !!!! Pretul transportului trupelor este acelasi in orice loc din tara (diferenta o face doar distanta), si chiar daca unele trupe renunta la onorariul lor nu pot pune bani din buzunar sa isi plateasca singuri drumul, cazarea, ceva de mancare si de baut. Mojoritatea publicului care vine la concertele rock in Bucuresti este din provincie unde nivelul de trai este mai scazut plus ca ei platesc si chirie si transport, etc. Sunetul, mancarea si bautura pentru trupe este mai mult decat dublul fata de pretul din Botosani si exemplele pot continua legat de costurile uni concert in Bucuresti (sa nu uitam de sunet care exagerat de scump in Bucuresti). 3. Daca tu crezi ca printr-un simplu mail cu rezervare o sa iti vina publicul care a facut rezervarile pot sa spun ca te inseli si iti dau si exemple. La inceput lucram si eu cu rezervari si aveam 25-30 rezervari / concert si din 25-30 veneau 4-5 oameni care au facut rezervari. Bilete in avans - nici aici nu poti fi sigur cata lume iti vine la concert deoarece eu la nici un concert nu am vandut mai mult de 25 bilete in avans si totusi am avut foarte multa lume la concerte si ultimul exemplu pe care pot sa ti-l dau este concertul cu Ashaena unde am pus bilete la vanzare prin reteaua Eventim in toata tara si totusi nu s-au vandut decat 6 bilete iar la concert au fost 450 de oameni asa ca sfatul meu este sa nu te iei dupa asta.
In concluzie sfatul meu este pentru organizator este ca inainte de toate sa anunte trupele care vor concerta (de preferinta trupe care nu au mai cantat in zona pentru ca daca aduci mereu aceleasi trupe Krepuskul, Innergrave, etc de altfel trupe foarte bune dar nu o sa iti vina public pentru ca au tot cantat in zona) si sa riste cu acest concert iar sfatul meu pentru rockeri din Botosani ar fi sa se mobilizeze cand au astfel de evenimente si sa vina cu mic cu mare deoarece acest om nu face concerte pentru el personal ci face pentru voi si pentru comunitate si ar trebui sa fiti mandri ca aveti astfel de oameni in oras pentru ca sunt multe, multe orase mai mari decat Botosaniul care nu au vazut un concert de muzica rock la ei in oras sau nu au mai vazut de foarte mult timp si ca sa va dau si cateva exemple uitati-va la orase precum Craiova, Turnu Severin, Giurgiu, Vaslui si exemplele pot continua. | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mier Noi 04, 2009 6:50 pm | |
| Dreptate mare ^
Acuma nush ce situatie materiala au cei din botosani (oras), da io cand o luam spre dorohoi pe la sv, cate case si masini care mai de care mai shme...nici nu mai zic...
Intr`adevar sunt f multi provinciali ce se duc in bucuresti sa vada cine stie ce concert (io de ex ma duc la doo in vichendu asta. slava ca am unde sta peste nopti, numa transport tre sa platesc, si beletu dus-intors cta-buc ii 100 ron). App, TISorin, la lista aia de orase poti adauga si constanta, pentru ca in afara de directia 5 si holograf ce se baga in phoenix, nu is alte concerte (da, mai nou vin redox). in rest ciu`ciu.
La treaba cu pretul beletului, e fals is faptul ca vin numai trupe mari (exemple sunt destule: evenimente de kogaionon si donis art, artmania, pe la cluj cate trupe bune n`o fo); si faptul ca e capitala cui ii pasa? treaba cu "facem economie din banii ce nu ii avem" asta e partea a doua. io cu ceva posturi mai sus am dat o posibila solutie. dar pana la urma nu tine de cine vine, cat e beletu, ci tine de atitudinea roacherului botosanean care e la fel de discutabila cu atitudinea roacherului din orice alta zona a tarii, de altfel.
Ultima editare efectuata de catre skrekk in Mar Dec 01, 2009 12:03 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
christmasrocknightbt
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 Mier Noi 04, 2009 7:34 pm | |
| TISorin, Iti multumesc pentru sfaturi dar trebuie sa vin si eu cu anumite explicatii : 1.In comunicatul cu "biletele in avans" am precizat headliner-ul care va canta!? in Botosani de Craciun (INDIAN FALL din Brasov, trupa ce nu a mai fost niciodata in Bt.). Probabil nu ai citit cu atentie. 2.Biletul l-am fixat la 10 Ron, un pret rezonabil in proportie cu raiting-ul trupei si nu m-am gandit prea mult la diferenta de trai dintre Bucuresti si Botosani, pentru ca acest aspect nu este unul evident(la diferenta dintre cele 2 orase ma refer). 3.Biletele in avans le-am pus mai mult pentru feed-back, pentru ca in nici un caz nu ma asteptam sa comande mai mult de 20 pers.(daca era asa ma bucuram, sincer!!!). Trebuie sa precizez ca vara trecuta am participat la niste rockoteci din Bt. si am ramas putin cam socat : pe langa piesele de rock si metal se strecurau si cele de muzica electronica sau D'n'B - ceea ce mi se pare f. grav cand numesti evenimentul ROCKOTECA ...ok, de asta mi-e "frica" mie in conditiile in care patronii de restaurante (ca, cu cei din cluburi nu poti discuta omeneste: manelari etc) doresc sa joc si rolul de bodyguard si de femeie de servici. Tinand cont ca 3 ani de zile cat am studiat in Bucuresti am cam rupt legatura cu Bt nu ma asteptam ca lucrurile sa regreseze asa de mult. Dar aici povestea e mare si nu o mai lungesc... ps : ...asta in conditiile in care acum 2 ani am organizat Festivalul HeartRock in Bt. (13 trupe de metal printre care 6 din strainatate in frunte cu The Claymore din Germania si Parricide din Polonia). Ar mai fi cateva chestii de spus...am spus si in mesajele anterioare...eu o sa ma mai gandesc zilele astea daca merita treaba. Mersi inca o data pentru interventie! Mihai Venedict Dau acum un update la acest mesaj : http://www.monitorulbt.ro/Actualitate/2009-11-04/Codasi+la+nivelul+de+traiSa fim seriosi, conteaza enorm si treaba asta !!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 | |
| |
|
| |
| CHRISTMAS ROCK NIGHT BOTOSANI DECEMBRIE 2009 | |
|