|
|
|
| Copii pe scena la Wacken??? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Copii pe scena la Wacken??? Joi Aug 06, 2009 9:52 am | |
| | |
| | | Amon beginner
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 35 Localizare : Onesti Joburi/Distractii : Potential band member Stare de spirit : Free Reputatie : 0 Puncte : 28 Data de inscriere : 26/07/2009
| Subiect: Re: Copii pe scena la Wacken??? Joi Aug 06, 2009 10:06 am | |
| Trebuia sa va dati seama,ca orice festival care chipurile ajuta o formatie din underground, e la vrajeala. La noi ca la nimenea. Ce diferenta uriasa e de anu trecut? ma refer la cei care cunosc si stiu. Anu trecut a cantat Negura Bunget,anu asta?? x-plod ? ei sa ne reprezinte acolo ? e bun. Copii care pur si simplu au fost obligati sa cante. Sa nu credeti ca am ceva personal cu ei, dar sincer, ar mai fii trebuit lasati sa mai creasca,sa le mai creasca si lor "cohones" si apoi. In fine. SI vreti sa stiti cine va castiga la anu aceasta competitiie?? si cine ne va reprezenta la wacken 2010? hai ca va zic. nimeni altele decat blaxy girls . Frumos............ | |
| | | skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Copii pe scena la Wacken??? Joi Aug 06, 2009 10:29 am | |
| da frate. cel mai mare fest de hevi metal...dudeee...are you kidding me? avea dreptate ala cu tip top mini top...like wtf? cine dracu i`o pus p`astia in fata? ce mai senzatie o sa faca...ce o sa ma scrie ziarele de asta. oare chiar asa de naspa a ajuns wackenu incat sa accepte copii pe scena? da`o`n kek... cred ca daca si popa labator ar fi concurat ar castiga..oh stai, aia deja au implinit 18 ani, nu mai sunt in categoria buna. | |
| | | seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Copii pe scena la Wacken??? Joi Aug 06, 2009 1:19 pm | |
| Cei care i-au trimis pe ei sa cante la Wacken sunt constienti de ceea ce au facut? Pustanii astia reprezinta metalul romanesc? Is doar niste copii ai caror parinti au bani si le-au cumparat toate sculele necesare, iar acum ii trimit la Wacken????? Cum sa nu mi se faca si ciuda? Pentru prima chitara electrica am strans bani din organizat rockoteci, ma gandeam de 3-4 ori inainte sa ies la o bere, am varuit balconul bunicii, si era o amarata de chitara, pe care apoi am schimbat-o pe alta, la mana a 2-a. La a 2-a am muncit de mi-a bubuit capul, dar acum imi place cum suna si cum arata,apoi am strans bani de o pedala buna. Si copiii astia abia au iesit din scoala primara si canta la Wacken??? | |
| | | pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Copii pe scena la Wacken??? Joi Aug 06, 2009 5:54 pm | |
| Mah ... ce naiba? Lasand la o parte ca "nu e etic" etc etc, totusi alte formatii mai bune pt Wacken n-au gasit? Avem atatea | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Copii pe scena la Wacken??? | |
| |
| | | | Copii pe scena la Wacken??? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|