| Propuneri pentru rockoteca din Botosani | |
|
+7skrekk Burete Satana Spektru lordradu Amon pixie.corpse vocedinumbra 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
vocedinumbra beginner
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 36 Localizare : botosani Joburi/Distractii : student, stealing money from the internet and getting FAT with them Reputatie : 1 Puncte : 101 Data de inscriere : 14/07/2009
| Subiect: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Aug 02, 2009 11:53 am | |
| Ccum sunt multi din Botosani pe acest forum si cum multi frecventeaza rockoteca ar trebui sa auzim parerea publicului despre cum se poate imbunatati rockoteca.
Incep eu cu cateva propuneri:
1. sa se reduca pretul; cumva mi se pare prea mult 4 lei intrarea in care nu e inclusa o bere de exemplu.
2. sa nu fie aceiasi muzica. M-am saturat de aceleasi 20 de piese puse parca pe repeat; Metalul e mai mult de atata, nu este cel care pune muzica in stare de mai mult...sunt sigur ca sunt cunoscatori care stiu sa puna muzica;
3. Daca e rockoteca sa fie rock. Si rock nu inseamna dnb si "Snow - RHCP" .
Astept ideile voastre. | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Aug 02, 2009 8:34 pm | |
| Mie mi se pare foarte tare combinatia de dnb si metal. Ar trebui sa fie separat rockoteca si separat rock vs. dnb. Acu' depinde si de public, ca daca jumate de acolo cer dnb, nu prea e frumos sa refuzi | |
|
| |
vocedinumbra beginner
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 36 Localizare : botosani Joburi/Distractii : student, stealing money from the internet and getting FAT with them Reputatie : 1 Puncte : 101 Data de inscriere : 14/07/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Aug 02, 2009 8:45 pm | |
| Nah, inteleg dar comunitatea dnb au evenimentele lor proprii la care nu se pune metal | |
|
| |
Amon beginner
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 35 Localizare : Onesti Joburi/Distractii : Potential band member Stare de spirit : Free Reputatie : 0 Puncte : 28 Data de inscriere : 26/07/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Aug 02, 2009 10:57 pm | |
| | |
|
| |
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Lun Aug 03, 2009 9:12 am | |
| puneti mult black si suicidal | |
|
| |
Spektru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Mar Aug 04, 2009 9:03 am | |
| si daca si 2 sau 3 (omulti)la rockoteca care asculta black si suicidal si in rest 60(omulti) care nu supporta genu tot ar trebui sa pun?si dupaia sa nu mai vina aia si sa dispara rockoteca din bt dupaia concertele din bt;))? si cu intrarea nam ce face imi cere si patronul bani(in alte orase nu se cere) si stiti dor ca din bani care mai ies din rockoteci pun doeparte pt concerte | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Mar Aug 04, 2009 10:04 am | |
| Din cate stiam eu, la rockoteca tre sa te distrezi, sa metalezi, etc ... Poti face asta pe suicidal? | |
|
| |
Burete Satana
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localizare : LA dorohoi mancatzash Joburi/Distractii : sa sterg tabla,sa profanez morminte Stare de spirit : NĂCĂ Reputatie : 0 Puncte : 7 Data de inscriere : 18/10/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Sam Noi 14, 2009 8:30 pm | |
| la voi aveti acelasi playlist de fiecare data sau aproximativ acelasi mai schimbati si voi ceva nu numa black-brutaldeath-grind | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Sam Noi 14, 2009 11:01 pm | |
| ceva clasice cred ca ar fi binevenite oricand. nu tre neaparat blec si det, ca nu e metalaraie, e rockoteca. si nu cred ca s`ar sparge capete de s`ar pune ceva queen, metallica, iron, judas and so on...clasici. nici ocs nu cred ca ar strica j/k...sau nu? | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Noi 15, 2009 4:20 pm | |
| Da' nu e numai det si blec, sau cel putin nu era Oricum muzica o pune lumea, nu unul singur Eu as avea o propunere: sa se faca o rockoteca! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Lun Noi 16, 2009 6:56 pm | |
| buna propunere:)))pixie.corpse pacat ca no sa se puna in aplicare:) | |
|
| |
krueger.t beginner
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 29 Localizare : botosani Joburi/Distractii : - Reputatie : -1 Puncte : 124 Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Sam Noi 21, 2009 8:28 pm | |
| eu as fi de acord cu pixie sa se faca rockoteca:D | |
|
| |
Bruiestru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 39 Localizare : amish land Joburi/Distractii : worker Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit Reputatie : -1 Puncte : 107 Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Noi 22, 2009 1:25 am | |
| eu vreau house niciodata nu am inteles fenomenul asta de rockoteca,adik plm daca iti place f mult un gen muzik il asculti akasa,oricum akuma la aceste rockoteci vin numai tot feluri de pokemoni de la 14 ani pana la maxim 17 ani care nu au o treaba cu metalu si sunt f putine pers care stiu exact despre ce e vorba si alea o sa'si vada de treaba lor savurand o bere sau mai multe | |
|
| |
Iarna Site Admin
Numarul mesajelor : 1968 Varsta : 37 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Politica,muzica Reputatie : 2 Puncte : 1425 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Noi 22, 2009 2:33 am | |
| Nu asta inseamna o rockoteca acum? | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Noi 22, 2009 4:21 pm | |
| Pai si aia care "stiu despre ce e vorba" de ce trebuie neaparat sa stea pe margine ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Dum Noi 22, 2009 6:25 pm | |
| poate o sa se faca ceva de craciun | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani Lun Dec 07, 2009 5:06 pm | |
| rockoteca sau party cu muzica electronica? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru rockoteca din Botosani | |
| |
|
| |
| Propuneri pentru rockoteca din Botosani | |
|