Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Leviathan (US)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 35
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : studenta
Reputatie : 2
Puncte : 251
Data de inscriere : 21/01/2009

Leviathan (US) Empty
MesajSubiect: Leviathan (US)   Leviathan (US) Icon_minitimeVin Iun 05, 2009 9:07 pm

Ca tot ma pusasi sa ascult din nou Leviathan...
Uok, sa incep cu o descriere:

Leviathan

Leviathan (US) 9562_logo

Din SUA, genul: black metal/ambient, "nascuti" in 1998.
Wrest (Jeff Whitehead), e singuru component, fiind one man band, din cate se mai stie.
Sa insir albumele, doar full-lenght`urile:
The Tenth Sub Level of Suicide (2003)
Tentacles of Whorror (2004)
Massive Conspiracy Against All Life (2008)
Restu is demo`uri si compilatii si best`uri si splituri, fuarte multe cei drept.

Ce pot sa spun decat ca, fiind natura`mi de asa fel, ma atrage mai mult partea de ambient, blecu fiind ascultat in trecere numa.
Poate este careva mai bun decat mine care sa vorbeasca pe partea blecara a acestei trupe.
Sus In jos
http://leiln.wordpress.com/
vocedinumbra
beginner
beginner

masculin
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 36
Localizare : botosani
Joburi/Distractii : student, stealing money from the internet and getting FAT with them
Reputatie : 1
Puncte : 101
Data de inscriere : 14/07/2009

Leviathan (US) Empty
MesajSubiect: Re: Leviathan (US)   Leviathan (US) Icon_minitimeVin Iul 31, 2009 11:02 pm

Leviathan nu ma atrage in mod special; intradevar sunt maestrii pe aria lor; partea mai black e executata clc si partea ambiental-dark e suficient ca sa visezi urat noaptea. Plus conceptul rupe cat si modul de prezentare. Doar ca nu ma atrage. Ok , poate nu sunt eu trv dar nu vad cum mesajul ma poate atinge mental altfel decat la partea imaginativa, da asa vag; iar asta chiar nu imi place, nu simt ca imi canta de ce imi pasa mie, ca intr-o extensie asa cum mi se rupe si de power-ul cu dragoni roz si zane si cavaleri neinfricati.
Sus In jos
http://www.metalsupport.net/
Bruiestru
moderator cat. II
moderator cat. II
Bruiestru

masculin
Numarul mesajelor : 132
Varsta : 39
Localizare : amish land
Joburi/Distractii : worker
Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit
Reputatie : -1
Puncte : 107
Data de inscriere : 12/01/2009

Leviathan (US) Empty
MesajSubiect: Re: Leviathan (US)   Leviathan (US) Icon_minitimeSam Aug 01, 2009 12:06 am

Leviathan rupe..e una din f putinele trupe US pe care le apreciez,ca in general bm american sux cu S mare Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

Leviathan (US) Empty
MesajSubiect: Re: Leviathan (US)   Leviathan (US) Icon_minitime

Sus In jos

Leviathan (US)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: De pe alte meleaguri :: Trupe-
Mergi direct la: