Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

concert iris in botosani (wtf)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Spektru
moderator cat. II
moderator cat. II
Spektru

masculin
Numarul mesajelor : 299
Varsta : 35
Localizare : Botosani
Joburi/Distractii : METAL
Reputatie : 2
Puncte : 381
Data de inscriere : 05/10/2008

concert iris in botosani (wtf) Empty
MesajSubiect: concert iris in botosani (wtf)   concert iris in botosani (wtf) Icon_minitimeLun Feb 09, 2009 8:11 pm

concert iris in botosani pe 21 februarie,incepe la ora 19:00 ,biletele aaaa habar nam=))
vreau sa stiu si io cine......a pus concertul asta in acceasi zi cu al meu?cineva ma uraste mult:))
a si de curiozitate cat e biletul?
va duceti la iris nui asa? lol!
Sus In jos
http://metalsupport-bt.blogspot.com/
paranoid

masculin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 35
Localizare : Is/Bt
Joburi/Distractii : student
Reputatie : 0
Puncte : 2
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: concert iris in botosani (wtf)   concert iris in botosani (wtf) Icon_minitimeMar Feb 10, 2009 5:21 am

vrajeala.Laughing iar afisul....photoshop. Basketball
Sus In jos
seth
moderator cat. II
moderator cat. II

masculin
Numarul mesajelor : 353
Varsta : 33
Puncte : 144
Data de inscriere : 14/10/2008

MesajSubiect: Re: concert iris in botosani (wtf)   concert iris in botosani (wtf) Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 8:29 am

Iris si-au anulat turneul, inclusiv concertul care trebuia sustinut in sala teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani. Cristi Minculescu, vocalul formatiei este in Germania pentru efectuarea unor analize. In curand membrii formatiei vor sustine o conferinta de presa. O sa revin cu detalii.
Sus In jos
enhoa
beginner
beginner
enhoa

feminin
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 38
Joburi/Distractii : haifaiv
Puncte : 3
Data de inscriere : 18/01/2009

MesajSubiect: Re: concert iris in botosani (wtf)   concert iris in botosani (wtf) Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:05 pm

spektrule, imi esti prieten si coleg, dar ptr asta poti sa te duci dreacului.
Iris sunt si vor fi poate una din cele mai valoroase trupe rock din tara, poate chiar cea mai valoroasa. Iar devotamentul lui Cristi Minculescu este affraid
Omul asta cred ca ar canta si in ultima clipa a vietii lui.
Putin respect !!!!!!!
Si in legatura cu starea de sanatate a lui Cristi Minculescu [ pentru cei care nu stiu : vocalul Iris! ] - managerul lor a afirmat ca cel mai probabil sufera de o ciroza in stare foarte avansata, si ca ar avea nevoie de un transplant de ficat.
Nush, dar am o vaga presimtire ca in curand o sa spunem R.I.P Cristi Minculescu.
Omul asta e o valoare, si, cu riscul de a ma repeta suparator pentru ceilalti, pentru devotamentul si dragostea lui pentru rock: RESPECT !!!!!!!

L.E. Zilele acestea, Cristi Minculescu se va intoarce din Germania si va incepe pregatirile pentru concertul Iris din 2 martie, de la Teatrul National.--- nu are ciroza, ci o boala genetica mostenita de la tatal sau scratch in alta ordine de idei: omul asta, chiar si cu ficatul terci, tot canta lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: concert iris in botosani (wtf)   concert iris in botosani (wtf) Icon_minitime

Sus In jos

concert iris in botosani (wtf)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Concerte si Festivaluri din Romania :: Concerte-
Mergi direct la: