| Mandragora Scream | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Crucifix
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 32 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : n-am Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Mandragora Scream Sam Ian 31, 2009 8:01 pm | |
| Trupa:Mandragora Scream Tara:Italia Data Infiintarii:1997 Status:Activ Gen:Gothic/Dark Metal Componenta: -Morgan Lacroix - Female Vocals -Terry Horn - Guitar, Vocals -Lena Drake - Bass -Jack Lowell Halleyn - Keyboards -Jeff Brian Palmitteri - Drums Discografie: -Fairy Tales from Hell's Caves(2001) -A Whisper of Dew(2003) -Madhouse(2006) Site: www.mandragorascream.comMandragora Scream-Dark Lantern https://www.youtube.com/watch?v=Kz7ksIME6tE | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Mandragora Scream Dum Feb 01, 2009 11:38 am | |
| | |
|
| |
razvan_votka beginner
Numarul mesajelor : 44 Reputatie : 0 Puncte : 17 Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Mandragora Scream Lun Feb 02, 2009 1:57 am | |
| una din cele mai bune trupe de gothic, a se auzi "frozen space" | |
|
| |
seth moderator cat. II
Numarul mesajelor : 353 Varsta : 33 Localizare : Botosani Reputatie : 0 Puncte : 144 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Mandragora Scream Lun Feb 02, 2009 1:06 pm | |
| Asta numesti una din cele mai bune trupe gothic??? | |
|
| |
razvan_votka beginner
| Subiect: Re: Mandragora Scream Mar Feb 03, 2009 12:33 pm | |
| da.
de ce?
pentru ca nu totul se limiteaza la Evanescece si Him; | |
|
| |
seth moderator cat. II
| |
| |
seth moderator cat. II
| Subiect: Re: Mandragora Scream Mar Feb 03, 2009 1:02 pm | |
| Fiecare cu gusturile lui, dar... in fine. Eu cred prin Gothic nu ar trebui sa se inteleaga Mandragora Scream, Macbeth si alte formatii asemanatoare.
o lista cu formatii gothic mai interesante (sau macar cu influente gothic):
-Ava Inferi -Cadaveria -Crematory -Dreams of Sanity -Darkseed -Charon -Katatonia -Lacrimas Profundere -Myriads -Penumbra -Sentenced -Sirenia -Virgin Black -Type O Negative -Moonspell | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Mandragora Scream Mier Feb 04, 2009 4:39 pm | |
| Aoleeeeoooooooooooooo!! Uite un nene care a dat recent de Mandragora Scream si acu are impresia c-a descoperit gothic metalu' bun, nu HIM si Evanescence )) Mi-e mila | |
|
| |
seth moderator cat. II
| Subiect: Re: Mandragora Scream Mier Feb 04, 2009 7:08 pm | |
| De acord... Pardon! FOARTE de acord cu Pixie. | |
|
| |
razvan_votka beginner
| Subiect: Re: Mandragora Scream Vin Feb 20, 2009 5:08 pm | |
| @seth confunzi formatiile de gothic cu cele care au si influente gothice:
Din "lista" cele care NU canta gothic sunt: -Moonspell -Type O Negative -Virgin Black ( DOOM DOOM DOOM ) -Katatonia -Cadaveria
Si o mare parte din restul sunt trupe mixte, adica nu gothic pur...
Ok aici se face o confuzie mare mare de tot, adica ce e gothicul, ca de asta vorbim; precum putini stiu totul a inceput cu goth-ul ca un derivat al punkului_cum s-a intamplat asta chiar nu pot sa imi imaginez. Pe la inceputul deceniului trecut cand au aparut multe curente muzicale si chestii goth-ul a intrat in metal astfel aparand gothic-metalul sau gothicul...precum stiti trebuie sa multumim pentru asta in special celor de la mdb, anathema, si paradise lost care paradoxal cantau atunci doom/death _ acuma asta s-a intamplat datorita suprasaturatiei ( probabil ) a trupelor de metal extrem din acea perioada. deci pe scurt elemente de goth si de alte sonoritatti mai blande au intrat in metalul extrem si asa apare gothicul. DAR nu tot ce suna a gothic e gothic, luam de exemplu moonspell unde vorbim de un curat black melodic cu influente...la fel cum si Lacrimosa care suna a gothic e de fapt goth...
Acuma desigur, daca e sa ne luam dupa clasificari si chestii ajungem la sute de concluzii si multe eronate si cea mai frecventa eroare e sa se confunde doom-ul cu gothicul dar in fine asta e de asteptat pentru ca lumea nu mai asculta muzica ca pe vremuri...adica chiar sa asculte. Acuma majoritatea amesteca si se iau dupa clasificari facute de alte persoane care sunt la fel de "geniale" la fel ca clasicele deja "nightwish e gothic - cand de fapt e operatic metal" si "within temptation care e gothic cand de fapt e shymphonic metal"... | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Mandragora Scream Vin Feb 20, 2009 5:11 pm | |
| Da' nu te-a pus nimeni sa explici faza cu goth ic si cu goth. Iar seth a precizat ca nu toate formatiile canta gothic pur. Imi place ca te-ai aprins and btw, gothic metalul se trage din doom metal, nu din goth rock | |
|
| |
seth moderator cat. II
| Subiect: Re: Mandragora Scream Vin Feb 20, 2009 5:22 pm | |
| - seth a scris:
o lista cu formatii gothic mai interesante (sau macar cu influente gothic):
Razvane, trebuie chiar sa fii tu Gigi-Contra peste tot??!!! Citeste inca o data subiectul asta si judeca fiecare cuvintel. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mandragora Scream | |
| |
|
| |
| Mandragora Scream | |
|