Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Lun Dec 08, 2008 9:45 am
cred ca nici o formatie nu a acceptat propunerea celor de la KFC si din acest motiv au creat ei una fictiva. Desi din unele puncte de vedere reclama ii penibila,deplorabila si o jignire intr-un fel ii bine ca sau gandit si la noi ) Ar fi interesant sa vad o reclama de la McDonallds (imi scuzati ortografia insa tastatura ii in limba romana) cum clovnul lor preferat canta balck/death metal iar la intrarea inocentilor copii in cladire iar astepta un clovn cu parul roscat, fata alba,imbracat in piele si lanturi si ochii rosii si iar servi un hot DOG gratis
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mar Dec 09, 2008 7:42 am
Sepultura???
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mier Dec 10, 2008 12:15 pm
mda..interesant... nu inteleg ceva...de ce nu s-au gandit cand sa faca video-ul la cei de la circ care bag foc in gura....ca stau si ma gandesc- asta le e meseria..eu nu am vazut la un concert rock cineva pe scena sa faca chestia asta...ar fi ceva inedit...probabil ca asta e si ideea - noul hamburger ar fi cel mai bun dintre toate..
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mier Dec 10, 2008 12:20 pm
seth a scris:
Sepultura???
cam da...si mie mi se pare f buna ideea ..cu noua masina:)
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mier Dec 10, 2008 1:32 pm
nu intelegeti nimic. Ati fost in asa hal manipulati de corporatii incat vi se pare normal.
L0ST beginner
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 35 Localizare : In pãdure Joburi/Distractii : in cautare de Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 30/11/2008
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Lun Dec 22, 2008 4:04 pm
si atat
Bogdan beginner
Numarul mesajelor : 75 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : theatre,skateboarding,spending time with someone special Stare de spirit : Vreau pe Mitrutz acasa[fucked up] Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 01/01/2009
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Joi Ian 01, 2009 8:01 pm
bai cel mai trist e faptul ca nu am vazut copil de a 9a care sa nu fie manipulat de sistemul romanesc
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Joi Ian 01, 2009 10:30 pm
toti suntem manipulati,intr-o oarecare masura, insa sa fii manipulat in halul de a deveni o "oaie"?
Bogdan beginner
Numarul mesajelor : 75 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : theatre,skateboarding,spending time with someone special Stare de spirit : Vreau pe Mitrutz acasa[fucked up] Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 01/01/2009
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Joi Ian 01, 2009 10:51 pm
nu cred ca e cazul sa jignesti oile.pana si ele se opun mai mult ca unii oameni
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Vin Ian 30, 2009 1:09 pm
Nu cred ca e cazul sa jignesti oile. Poate mai ai nevoie iarna de o haina de lana.
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mier Feb 04, 2009 4:32 pm
Iarna, ai dat-o-n mintea hipiotilor! E o reclama, asta se intampla sa fie despre metal, mare branza! Poate pe urmatoarea o s-o faca cu Birtney Spears
Iar Bogdan ... de unde si pana unde ajungi la concluzia ca toti de a 9a sunt manipulati?
kataklysm beginner
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Sam Mar 21, 2009 5:15 pm
Nu vad undei problema si mai ales undei manipularea aici. Mie mi se par super tari reclamele... ca nu as manca de la kfc in viata mea asta e partea a doua... dar ca idei mi se par geniale reclamele )
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal Mar Mai 12, 2009 1:14 pm
Prea tare reclama aia de la KFC, chiar e facuta de niste oameni cu creier. Imi place ca n-au luat o formatie mainstream, chiar s-au documentat inainte sa faca reclama si le-a iesit foarte trv si chiar amuzanta.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Manipulare corporatista prin muzica rock/metal