|
|
|
| ---Last FM--- | |
| | Autor | Mesaj |
---|
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: ---Last FM--- Dum Noi 09, 2008 6:10 pm | |
| Un sait genial. Un fel de hi5, doar ca e pe baza de muzica. Gasesti acolo poze, informatii despre concerte, formatii recomandate, etc. Mai are cineva cont? http://last.fm/user/poisonouswormn.p.: Bolt Thrower - K-Machine | |
| | | decarabia
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Localizare : baia mare Joburi/Distractii : job?!ce e ala? Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: ---Last FM--- Dum Noi 09, 2008 7:05 pm | |
| nu am cont dar il ascult de mai bine de un an. cu ceva timp in urma ascultam pandora, dar apoi am schimbat pe last fm. mi se pare bun si ascultandu-l poti descoperi trupe noi | |
| | | darkitten beginner
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 42 Localizare : oriunde se poate... Joburi/Distractii : wasting time :P Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 30/10/2008
| Subiect: Re: ---Last FM--- Dum Noi 09, 2008 11:20 pm | |
| e super tare situl, desi park imi placea mai mult varianta veche... asta papa mult mai multzi RAMi shi is taaare zgarcita cu ei. imi place faza cu programelul care il instalezi si inregistraza ce asculti, ies niste topuri shi statistici personale foarte... uh... enlightening dar si ala papa rami si de aproape un an m-am mai atins de el. oricum, profilu meu e: http://www.last.fm/user/darkitten17 | |
| | | ParaDex beginner
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 34 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : Un fel de bassist Stare de spirit : YES! Reputatie : 0 Puncte : 27 Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ---Last FM--- Mar Noi 25, 2008 6:38 am | |
| | |
| | | Bruiestru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 39 Localizare : amish land Joburi/Distractii : worker Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit Reputatie : -1 Puncte : 107 Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: sal Mar Ian 13, 2009 12:03 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ---Last FM--- | |
| |
| | | | ---Last FM--- | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|