| Napalm Death | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Napalm Death Vin Noi 07, 2008 4:07 pm | |
| Trupa: ghici Status: activi Sait: www.napalmdeath.orgOrasul:Birmingham, U.K. Data infiintarii: 1982 Gen: Grindcore/Death Membri: MArk "Barney" Greenway - voce, Mitch Harris - voce si chitara, Shane Embury - bas, Danny Hererra - tobe Fosti membri: ohohoaaaaa Discografie: (doar albumele de studio) Scum From Enslavement to Obliteration Utopia Banished Harmony Corruption Fear, Emptiness, Despair. Diatribes Inside the Torn Apart Words from the Ext Wound Enemy of the Music Business Order of the Leech Leaders Not Followers part II The Code is Red...Long Live the Code! Smear Campaign https://www.youtube.com/watch?v=VQ5aLGzG7KUCare mai asculta? | |
|
| |
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Napalm Death Mier Ian 14, 2009 10:48 am | |
| Niiiiimeni? Handicapatilor . | |
|
| |
ParaDex beginner
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 34 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : Un fel de bassist Stare de spirit : YES! Reputatie : 0 Puncte : 27 Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Ian 15, 2009 8:18 am | |
| | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Ian 15, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Ian 15, 2009 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Blackstar beginner
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 33 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : frecator de menta specializat Reputatie : 0 Puncte : 17 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Apr 30, 2009 11:23 am | |
| maria draga, daca poporul nu asculta napalm death, nu inseamna ca is handicapati. in loc de napalm death, mai bine ascult nasum.si nici nu ma prea dau in vant dupa grindcore | |
|
| |
skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Apr 30, 2009 3:30 pm | |
| da tuh. ascult si io. ce vrei sa zic?
poi bre blacstarule, (daca nici amu nu ti`ai dat seama atunci inseamna ca te lua pe tine la fazele astea) dupa draga noastra, muuuuult iubita noastra pixi, daca boborul nu asculta groha groha d`ale ei, boboru, dragu de el, bietu de el, e cu un picior in groapa.
pixi, sincer amu, daca vrei o discutie faina, da tu un start bun, nu astepta de la altii sa spuna ceva, cand numai tu esti singura care stii ce anume vrei sa aflii de la altii despre trupa in cauza.
parerea mea, hic! | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Apr 30, 2009 10:39 pm | |
| ^ Da ua, da lipseste inspiratiunea. Stiu ca o discutie nu poa' sa apara asa din senin, dar mi-am zis ca daca tot ie un forum pentru trupe, sa bag niste trupe. Si NU am fo' serioasa cand am zis "handicapatilor!", ca daca eram nu bagam -ul dupa. Iar draga Stefan, nu ti-am zis ca TU trebuie sa te dai in vant dupa grindcore sau ND | |
|
| |
Blackstar beginner
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 33 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : frecator de menta specializat Reputatie : 0 Puncte : 17 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Apr 30, 2009 10:56 pm | |
| ai parut serioasa la "handicapatilor"...sa zicem ca ai avut dreptate, dar tot nu te cred | |
|
| |
pixie.corpse level 1
| Subiect: Re: Napalm Death Joi Apr 30, 2009 10:59 pm | |
| Da ma vezi pe mine ca ascult numa groha-groha sau zic ca ce nu e groha-groha e caca? Si cum naiba sa nu am dreptate? Tu sau eu stiu mai bine ce am vrut sa zic? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Napalm Death | |
| |
|
| |
| Napalm Death | |
|