Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ce trupe de black asc?

In jos 
+14
Beli
Bruiestru
Nape's Eye
havamal
Spektru
skrekk
eisenroth
L0ST
razvan_votka
Blackstar
Zyraxes
pixie.corpse
Ina
horgh
18 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
horgh
beginner
beginner
horgh

masculin
Numarul mesajelor : 118
Varsta : 35
Localizare : vaslui
Joburi/Distractii : metal si sport
Reputatie : 0
Puncte : 16
Data de inscriere : 28/10/2008

ce trupe de black asc? Empty
MesajSubiect: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 6:16 pm

Immortal,Mayhem,Burzum,Marduk,Dimmu Borgir,Rotting Christ,Summoning,Satyricon,Agathodaimon,Bathory,Behemoth,Bewitched,Carpathian Forest,Covenant,Darkthrone,Dark Funeral,Emperor,Negura Bunget,Hathor,Gorgoroth,
Infernal War,Limbonic Art,Lux Occulta,Lord Belial,Luna AdNoctum,Nargaroth,Nokturnal Mortum,Old Man's Child,Profanum,Ragnarok,Vesania,Venom,Absu,Zyklon,Impaled Nazarene,Illnath,Graveland,Apostasy,Destroyer 666,Dawn,Thorns,Ulver,1349,
si lista poate continua,sunt printre cele mai ascultate trupe de black metal.
ce trupe preferate de black aveti,?eu asc tot ce am scris mai sus in special Immortal. Twisted Evil
Sus In jos
Ina

feminin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Economist
Puncte : 0

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 6:41 pm

Covenant - trupa de electro? Sau The Kovenant de black? Razz
Eu ascult Covenant
Sus In jos
horgh
beginner
beginner
horgh

masculin
Numarul mesajelor : 118
Localizare : vaslui
Joburi/Distractii : metal si sport
Puncte : 16

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 6:45 pm

http://www.metal-archives.com/band.php?id=5045
astia,deci daca e la black metal ce treaba are electro?
Sus In jos
pixie.corpse
level 1
level 1
pixie.corpse

feminin
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 31
Localizare : Botosani
Joburi/Distractii : :-??
Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain
Puncte : 161
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 10:02 pm

Negura Bunget, Burzum si Ludicra, nu prea le am cu blecu' Embarassed Laughing .

n.p.:JIG-AI - Anaal Forsage
Sus In jos
http://last.fm/user/brutalpixie
Zyraxes
beginner
beginner
Zyraxes

masculin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Metal, History , Aviation
Stare de spirit : METAL IS THE LAW / THAT'S WHY WE'RE STANDING FOR ...
Data de inscriere : 14/10/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeLun Noi 24, 2008 8:44 pm

DARKTHRONE , CARPATHIAN FOREST , DARK FUNERAL , DIMMU BORGIR , CATAMENIA , MARDUK , 1349 , Bathory , Gorgoroth ,IMMORTAL , VENOM , VOKODLOK . Ascult cam orice tip de black .
Sus In jos
Blackstar
beginner
beginner
Blackstar

masculin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 33
Joburi/Distractii : frecator de menta specializat
Puncte : 17
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Dec 03, 2008 11:13 am

Burzum, Bathory, Taake, Necromantia,Morgul, Aura Noir, Nocturnal Breed, Nocturnal Depression, Lucifugum,Profanum, Sterbend, Nyktalgia, Xasthur, Abyssic Hate, Dornenreich, Lux Occulta, Lord Belial, Morthond, Abazagorath, Blodsrit, Catamenia, Naglfar, Nattefrost, Carpathian Forest, Judas Iscariot, Bewitched, Summoning, Gorgoroth, Algazanth si altele
Sus In jos
razvan_votka
beginner
beginner

Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeDum Dec 07, 2008 10:48 pm

toate trupele de black non-gay (nu in modul gorgoroth, care chiar imi plac desi daca ma gandesc la....ma ia cu click pe next )
Sus In jos
L0ST
beginner
beginner
L0ST

masculin
Numarul mesajelor : 49
Localizare : In pãdure
Joburi/Distractii : in cautare de
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMar Dec 23, 2008 5:26 pm

Immortal, Dimmu, Lux Occulta, Covenant (Nexus Polaris), Negura, Nargaroth, Emperor, 1349, Gorgoroth, Darkthrone, Impaled etc..
Sus In jos
eisenroth

eisenroth

masculin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : Radauti
Joburi/Distractii : Shadowsong
Stare de spirit : Angry
Data de inscriere : 10/11/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Ian 21, 2009 8:19 pm

Emperor,Immortal,Dimmu Borgir,Bishop of Hexen,Negura Bunget,Graveworm si multe cu nume fantoma.
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin
Numarul mesajelor : 280
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : studenta
Reputatie : 2
Puncte : 251
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Ian 21, 2009 11:21 pm

eisenroth a scris:
si multe cu nume fantoma.

Deja ma sperii. Adica mai care? Ca sunt destul de multe cu 'nume fantoma' si depinde la care te referi.

Eu pot sa spun ce nu ascult ca sunt putini. Si din clasici nu ascult Mayhem, Negura Bunget si Burzum. De fapt Burzum neg. Acel nene nu exista pentru mine. Iar din ce e mai nou acum, chiar nu mai pot sa tin pasu cu toti.

Preferatii mei raman Drudkh, Darkthrone, Hate Forest, Tartaros.
Desi nu pot sa mai gasesc in ziua de azi un black pur, ci numa hibrizi, ma multumesc sa zic numa de astia si atat.
Sus In jos
http://leiln.wordpress.com/
Spektru
moderator cat. II
moderator cat. II
Spektru

masculin
Numarul mesajelor : 299
Joburi/Distractii : METAL
Puncte : 381
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeJoi Ian 22, 2009 1:01 am

Gorgoroth, Dimmu Borgir , Carpathian Forest,Mayhem,Immortal ,Satyricon , Darkthrone,Marduk ,Ancient ,Belphegor, Ancient,Kampfar, 1349,Sigh,Watain, Negura Bunget ,Vokodlok,Rotting Christ ,Besatt, Satanic Warmaster, Moonsorrow,Ragnarok,Anorexia Nervosa, Destroyer 666,Sargeist,Belphegor,Behemoth ,Behexen, horna, Tsjuder, Gaahlskagg, Khold,Trelldom, Mysticum, Old Man's Child, Enslaved, Temnozor, Graveland, taake.k.p.n., Moribun Oblivion, Faustcoven, Enthral, Keep of Kalessin, Obtained Enslavement, Aeternus, Tsjuder, Urgehal,Nargaroth, Astarte, Von, Beastcraft, Stillhet , Aeternus,Beherit, Temnozor, Gehenna, Enthroned, NAZXUL, Sammath, Diabolical Masquerade, Perdition Hearse...
dar GORGOROTH is cei mai Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad king
Sus In jos
http://metalsupport-bt.blogspot.com/
havamal

feminin
Numarul mesajelor : 5
Localizare : tgv
Joburi/Distractii : metal
Data de inscriere : 25/01/2009

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeDum Ian 25, 2009 4:43 pm

ascultă cineva de aici NBSM?
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 10:37 am

Dap. Io ascult nsbm.
Vrei exemplu? Poi sa zic si ceva, si pur si cu influente si alte d`astea:
zumzum (a se citi burzum)
beherit
bathory
evident ca darkthrone
impaled nazarene
marduk
mayhem
zyklon-b
Si ce era acu n ani: slayer.
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin
Numarul mesajelor : 45
Varsta : 39
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Vand melci toxici
Puncte : 33
Data de inscriere : 29/01/2009

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 1:59 pm

Aham, asta e topicul in care ne laudam ce trupe de black ascultam. Very Happy In cazul meu pot sa spun ca desi am inceput cu Darkthrone, Mayhem, Immortal, Burzum, Gorgoroth, (trupele clasice), acuma nu prea mai pot sa le ascult. Probaibil daca ramaneam la ele acuma nu mai ascultam genul asta, de fapt, metale in general. Incerc sa tin cat de cat pasul cu noutatiile din domeniu. Deci in momentul de fata pe partea de black bag: Verdunkeln, L'ordre du Temple, Handful Of Hate, Hades Almighty, Malnatt, Niflheim, Crystal Abyss, In Lingua Mortua, Maleficentia, Semargl, Dark Fortress, Sarkom, etc...
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 5:24 pm

Nape's Eye a scris:
Aham, asta e topicul in care ne laudam ce trupe de black ascultam. Very Happy

aoloo mamica, ia mai pune si citeste odata postu de mai sus. io doar am raspuns la o simpla intrebare. cine se lauda? io ma laud ca am trecut de teribilm si terev`ismu si elitismu ala prost. doar cu asta pot sa ma laud.
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 6:44 pm

skrekk a scris:
Nape's Eye a scris:
Aham, asta e topicul in care ne laudam ce trupe de black ascultam. Very Happy

aoloo mamica, ia mai pune si citeste odata postu de mai sus. io doar am raspuns la o simpla intrebare. cine se lauda? io ma laud ca am trecut de teribilm si terev`ismu si elitismu ala prost. doar cu asta pot sa ma laud.

N-aveam o tinta anume, draguta, era o constatare. Daca era ma luam de tine ca alea de care zici tu nu sunt trupe de NSBM, decat poate "Sugiuc-Giugiuc-Burzumu" dar si acolo e vorba de atitudinea lui nenea "hitler" ala, si nu de ce a facut cu the aformentioned cica trupa.
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 7:53 pm

poi atunci sa te certi cu aia care au pus eticheta pe aceste trupe ca fiind nsbm.....nu pe mine, care iau pur si simplu lucrurile cum sunt.
sa ma scuzi 'draguta' daca io m`am lasat de metale si nu mai sunt trvista....
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 8:27 pm

skrekk a scris:
poi atunci sa te certi cu aia care au pus eticheta pe aceste trupe ca fiind nsbm.....nu pe mine, care iau pur si simplu lucrurile cum sunt.
sa ma scuzi 'draguta' daca io m`am lasat de metale si nu mai sunt trvista....

N-are legatura cu truismul ci cu folosirea unui termen incorect pentru niste trupe. Io nu vad nici un conflict aici, tu da? N-am inteles de ce te-ai simtit lezata de afirmatia din postul meu. In fine, n-are rost sa contiunuam, sper ca esti de acord. De vreo 2-3 postrui postam in trei peri
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 9:44 pm

vroiam ceva actiune...sa ma scuzi Very Happy . credeam ca e nevoie de ceva sarat pe aci...
amu hai ca devin si io serioasa Very Happy .
Sus In jos
Blackstar
beginner
beginner
Blackstar

masculin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Mar 18, 2009 11:43 am

DSBM nimeni?
sau toti cu satan sus, satan jos?
Sus In jos
Bruiestru
moderator cat. II
moderator cat. II
Bruiestru

masculin
Numarul mesajelor : 132
Localizare : amish land
Joburi/Distractii : worker
Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit
Reputatie : -1
Puncte : 107
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: lol   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Mar 18, 2009 1:21 pm

Blackstar a scris:
DSBM nimeni?

da,eu sunt si cu DSBM,care e faza? Very Happy

si intopic

Negura Bunget,Immortal,Emperor,Darkthrone,Isa,Luror,Lunar Aurora,Drudkh,Nokturnal Mortum,Ashen Light,Lord Belial,Bathory,Burzum,Argus Megere,Nocturnal Depression,Satanic Warmaster,judas Iscariot,Xasthur,Falkenbach,Imperium Dekadenz,Abazagorath,Angantyr,Belphegor,Arkona,Brocken Moon, Lifelover,Coldworld,Dissection,In the Woods,Nyktalgia,Wolves In The Throne Room,Deathspell Omega,Silencer,Forest Silence,Slavland,Taake,Isegrim,Blut Aus Nord,Vokodlok,1349,Luna Ad Noctum,Tsjuder,Corpus Christii,Make a change..kill yourself,Totalselfhatred,Hypothermia,Trist ...etc

si referitor la faza cu teribilsmul si tr00 de care tot se aminteste mereu cand e vb de black e asa de boring, parca am fi la cls 1 Rolling Eyes
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Mar 18, 2009 2:59 pm

Blackstar a scris:
DSBM nimeni?

Fraticule, esti orb sau ce? Da-o dracu de treaba, mai jos e topicul de DSBM

On: Gasit una bucata trupa ce pare a fi un "copycat" dupa Arcturus. Deci cui ii e dor de perioada Aspera sa incerce o gasca pe nume Quadrivium cu albumul Adversus.
Sus In jos
Blackstar
beginner
beginner
Blackstar

masculin

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMier Mar 18, 2009 9:28 pm

daca n-am mai intrat pe forum din 1900 toamna. crezi ca mai stiu ce misca pe aici?
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 36
Localizare : fhdjkdsdji
Joburi/Distractii : gnjfnmsff
Puncte : 50
Data de inscriere : 19/03/2009

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeJoi Mar 19, 2009 2:47 pm

Multe, n-am cum sa le scriu pe toate :l (e topicu stupid, imi pare rau) dar ca sa va formati o parere, imi plac toate cele clasice incepand cu Hellhammer (venom nu prea, si nici nu prea am ascultat din cauza asta :/) si in general alea care tin de genurile metalice deci nu cu tente progresive, avant-gardiste, industriale, gotice :S si alte Doamne-fereste, adica old-school stuff. Ascult si formatii mai noi (bine ele is vechi da dupa mileniu au mai scos materiale bune) gen Destroyer 666, Averse Sefira, Grand Belial-s Key, Thornspawn, Otargos ... mai vorbim ca trebuie sa plec ^^
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 36
Localizare : fhdjkdsdji
Joburi/Distractii : gnjfnmsff
Puncte : 50
Data de inscriere : 19/03/2009

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitimeMar Mai 12, 2009 1:41 pm

skrekk a scris:
eisenroth a scris:
si multe cu nume fantoma.

Deja ma sperii. Adica mai care? Ca sunt destul de multe cu 'nume fantoma' si depinde la care te referi.

Eu pot sa spun ce nu ascult ca sunt putini. Si din clasici nu ascult Mayhem, Negura Bunget si Burzum. De fapt Burzum neg. Acel nene nu exista pentru mine. Iar din ce e mai nou acum, chiar nu mai pot sa tin pasu cu toti.

Preferatii mei raman Drudkh, Darkthrone, Hate Forest, Tartaros.
Desi nu pot sa mai gasesc in ziua de azi un black pur, ci numa hibrizi, ma multumesc sa zic numa de astia si atat.
De ce nu-ti plac Burzum si Mayhem :-? Si daca nu-ti place Burzum cum de-ti place Drudkh Oo
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce trupe de black asc?   ce trupe de black asc? Icon_minitime

Sus In jos

ce trupe de black asc?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Trupe de Black Metal din Romania
» Sa mai fac concerte?ce trupe?