Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: America sau Europa? Mier Noi 05, 2008 5:10 pm
Thrashul modern a inceput sa o ia pe 2 cai putin diferite. Cel din state care a ramas in mare parte la fel sa zicem, si cel din europa, care ia influiente de black in cele mai multe cazuri. Ca sa faceti o diferenta ascultati: Municipal Waste din SUA
si Destruction din Europa
Testament din SUA
si Kreator din Europa
Eu personal prefer thrashul mai vechi, cum ar fi Antrhax si Metallica cea veche.
kataklysm beginner
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: America sau Europa? Mier Noi 05, 2008 5:14 pm
pana mea... aparent forumului nu ii place thrashul american ). Mergeti voi pe linkurile alea... va descurcati voi
horgh beginner
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : vaslui Joburi/Distractii : metal si sport Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 28/10/2008
Subiect: Re: America sau Europa? Mier Noi 05, 2008 6:36 pm
ascult si din america si din europa amandoua continente au trupe de valoare in domeniul asta. prefer:Slayer,Sodom,Kreator,Metallica,Destruction,Exodus,Testament.
Zyraxes beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Metal, History , Aviation Stare de spirit : METAL IS THE LAW / THAT'S WHY WE'RE STANDING FOR ... Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: America sau Europa? Lun Noi 24, 2008 5:08 pm
EUROPA RULZ !!!!!!!!!!! Mai ales Kreator , Destruction si Tankard .
P.S. daca nu ar fi existat Venom si Motorhead nu ar fi existat deloc thrash-metal , fiindca cele 2 trupe au influentat mult trupele mari americane : Metallica , anthrax , Exodus si Slayer . Dar nici alea germane , care da - canta mai mult un fel de proto-black .
DarkKess
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 34 Localizare : Bucharest Joburi/Distractii : Games Reputatie : 0 Puncte : 8 Data de inscriere : 06/07/2011
Subiect: Re: America sau Europa? Vin Iul 08, 2011 1:01 am
personal imi plac melodiele noi cele vechi sunt pentru oameni vechi(batrani)parerea mea