Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Shadowsong Dum Noi 02, 2008 1:54 pm
Status: Activ Site-ul trupei: www.myspace.com/shadowsongmetal Orasul:Suceava Data infiintarii: 14 martie 2007 Gen:Melodic Black/Death metal Discografi: Our Path Enlightened EP Componenta: Eisenroth- chitara si voce Cerberus -tobe Septhiroth -chitara Kelly - bass Fosti membrii: Ancient-chitara bass Ioana-clape Alex "Cretinu"-voce Dani-clape Link-uri: http://www.myspace.com/shadowsongmetal
Ultima editare efectuata de catre Spektru in Joi Mar 18, 2010 12:36 pm, editata de 3 ori
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
Subiect: Re: Shadowsong Dum Noi 09, 2008 5:45 pm
Live au fost tari . Nu ma impresioneaza prea tare ce-au scos pana acu, dar merg. Cel mai mult imi place cum suna clapele.
Eu cred ca o sa fiu pe 21 noiembrie in Suceava, la concertul lor. Mi-a placut cum au cantat acum 2 zile si consider ca nu e ceva greu in a ajunge in Suceava.
***Pixie, ti se pare ca e un gard pentru ca nu poti percepe lucruri mai complexe. Mie logo-ul mi-a adus aminte de simbolurile din Ars Goetia.
***Acum Pixie o sa se duca sa-l intrebe pe batranul intelept pe nume Google ce e aia Ars Goetia.
pixie.corpse level 1
Numarul mesajelor : 253 Varsta : 31 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : :-?? Stare de spirit : Against boredom even gods struggle in vain Reputatie : 0 Puncte : 161 Data de inscriere : 15/10/2008
Subiect: Re: Shadowsong Lun Noi 10, 2008 5:00 pm
^Asta a fost momentul lui edy sa o faca pe-a desteptul
Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Shadowsong Vin Ian 09, 2009 4:58 pm
Shadowsong vor canta in botosani pe data de 21 februarie impreuna cu truda ,Krepuskul ,Era Decay si abstract mai mult detali pe http://metalsupport-bt.blogspot.com/ pe blog veti gasi un concurs
eisenroth
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 31 Localizare : Radauti Joburi/Distractii : Shadowsong Stare de spirit : Angry Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 10/11/2008
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 31 Localizare : Radauti Joburi/Distractii : Shadowsong Stare de spirit : Angry Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 10/11/2008
Subiect: Re: Shadowsong Mier Ian 21, 2009 10:19 am
Comanda OUR PATH ENLIGHTENED EP! Trimiteţi un e-mail pe adresa shadowsongband@yahoo.com menţionând numele şi prenumele, adresa şi câte discuri doriţi. Menţionaţi şi un număr de telefon pentru a confirma comanda. Preţul unui disc este de 10 lei. Plata se va face în sistem ramburs, la primirea coletului, inclusiv taxele poştale.