Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

trupele preferante in aria folk/pagan/viking

In jos 
+15
Beli
Werewolf
skrekk
Nape's Eye
Bruiestru
Crucifix
L0ST
Zyraxes
pixie.corpse
Iarna
Blackstar
Ikari0n
seth
lordradu
horgh
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
RamonAmarth

RamonAmarth

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 47
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : fara
Stare de spirit : lost
Reputatie : 0
Puncte : 4
Data de inscriere : 14/10/2008

trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 6:21 pm

da dar in unele reviste e scris si viking metal ! N-am scris eu ! asa zic si eu ca e melodic death metal dar mai nou am vazut ca se scrie in dreptul lor viking metal ! Ce vina am eu ca se mai scrie si asa?!?
Sus In jos
http://sufletul.blogspot.com/
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin
Numarul mesajelor : 45
Varsta : 39
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Vand melci toxici
Puncte : 33
Data de inscriere : 29/01/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 7:39 pm

ParaDex a scris:
Amon Amarth e melodic death metal IN PULA MEA!
Beli a zis bine tare: Storm, Enslaved, Windir, Falckenbach, Isengard, Aes Dana.

Geez, chill dude.
Nu e pur death metal, fie el si melodic, iar textele au clar legatura cu vikingii IN PANA MEA!!!
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 35
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : studenta
Reputatie : 2
Puncte : 251
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 9:21 pm

RamonAmarth a scris:
da dar in unele reviste e scris si viking metal ! N-am scris eu ! asa zic si eu ca e melodic death metal dar mai nou am vazut ca se scrie in dreptul lor viking metal ! Ce vina am eu ca se mai scrie si asa?!?

si de aici se trage concluzia ca tu nu esti in stare sa pui o eticheta pe o anumita trupa. daca undeva scrie ca gorefest is panc, tu`i crezi? dude, pana si pe m`a mai isi cateva erori. Niciodata sa nu mai faci prostia asta de a spune ca o trupa e alba doar pt ca scrie asa intr`o revista, desi (chiar si tu ai zis asta) ziceai si tu ca e neagra.
Sus In jos
http://leiln.wordpress.com/
RamonAmarth

RamonAmarth

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mar 26, 2009 10:15 pm

eu am scris simplu : Amon Amarth da? n-am pus EU nici o eticheta...voi le-ati inflorit !
Eu am vrut decat sa-mi expun otiunea !!! e clar?
Sus In jos
Bruiestru
moderator cat. II
moderator cat. II
Bruiestru

masculin
Numarul mesajelor : 132
Localizare : amish land
Joburi/Distractii : worker
Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit
Reputatie : -1
Puncte : 107
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 27, 2009 8:35 pm

lol..asa se intampla pe multe forumuri de metal,toti se cred mari metalisti si nush ce si nush cum,iar cand o pers mai greseste poate fi corectata fara a fi luata la misto,criticata..etc Rolling Eyes

parerea mea Neutral
Sus In jos
Alex
moderator cat. II
moderator cat. II
Alex

masculin
Numarul mesajelor : 177
Varsta : 36
Localizare : Botosani/Iasi
Joburi/Distractii : MUZICA (colegu' dutca)
Stare de spirit : fericit
Reputatie : 1
Puncte : 95
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mar 27, 2009 8:54 pm

corect corect corect bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Sus In jos
http://sadicutz.blogspot.com/
RamonAmarth

RamonAmarth

feminin

MesajSubiect: de acord cu:   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 12:18 am

Nu e pur death metal, fie el si melodic, iar textele au clar legatura cu vikingii
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin
Numarul mesajelor : 48
Localizare : fhdjkdsdji
Joburi/Distractii : gnjfnmsff
Puncte : 50
Data de inscriere : 19/03/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeMier Apr 01, 2009 2:13 am

Amon Amarth n-ar fi viking daca se intelege viking metal ca fiind un subgen al black metalului .... daaaar avand in vedere ca Bathory care a inventat genu a bagat cu heavy metal si cu rock ... orice care suna cat de cat epic si foloseste teme lirice despre barbari pletosi nordici poate fi inclus la viking :/ .... eu cam asa vad lucrurile. Fiindca vikingu nu e un subgen in sine, e mai mult o nuanta, cum sunt gothic/dark/war/pirate/pagan/gore/troll/etc metal

ParaDex: Tu esti ParaDex de la Ashaena nu? ^^ cand iasa album sa-l piratamcumparam D: ? Razz
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeMier Apr 01, 2009 10:10 pm

Beli a scris:
Amon Amarth n-ar fi viking daca se intelege viking metal ca fiind un subgen al black metalului .... daaaar avand in vedere ca Bathory care a inventat genu a bagat cu heavy metal si cu rock ... orice care suna cat de cat epic si foloseste teme lirice despre barbari pletosi nordici poate fi inclus la viking :/ .... eu cam asa vad lucrurile. Fiindca vikingu nu e un subgen in sine, e mai mult o nuanta, cum sunt gothic/dark/war/pirate/pagan/gore/troll/etc metal

Dixit.
Sus In jos
ParaDex
beginner
beginner
ParaDex

masculin
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 34
Localizare : Barlad
Joburi/Distractii : Un fel de bassist
Stare de spirit : YES!
Puncte : 27
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 10, 2009 9:58 am

Mai lasati-o cu versurile vikinge. Sunteti penibili. Daca cant dance cu versuri despre satan e black metal? Voi sunteti prosti? Intradevar ca ideologie si ca tematica (A VERSURILOR NU A MUZICII FRATE) Amon Amarth se indreapta spre viking. Dar muzica lor nu are treaba cu asa ceva. E melodic death metal suedez.

Cat despre albumul Ashaena... as zice ca-i offtopic, dar na... suntem la pagan/folk/treburi. Albumul va aparea vara asta Neutral desi l-am terminat de inregistrat in februarie anul trecut si de masterizat prin mai daca nu ma insel (tot anul trecut desigur). Il vom promova in turneul european cu Shining, Finsterforst si Gwydion: 17 zile, 15 locatii, cate 2 concerte in Germania si Romania si cate unu in Franta, Italia, Grecia, Elvetia, Polonia, Croatia, Bulgaria, Ungaria si altele...

Ultima editare efectuata de catre ParaDex in Dum Iun 21, 2009 10:22 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://paradexul.blogspot.com/
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 10, 2009 12:57 pm

ParaDex a scris:
Mai lasati-o cu versurile vikinge. Sunteti penibili. Daca cant dance cu versuri despre satan e black metal? Voi sunteti prosti? Intradevar ca ideologie si ca tematica (A VERSURILOR NU A MUZICII FRATE) Amon Amarth se indreapta spre viking. Dar muzica lor nu are treaba cu asa ceva. E melodic death metal suedez.

Cat despre albumul Ashaena... as zice ca-i offtopic, dar na... suntem la pagan/folk/treburi. Albumul va aparea vara asta Neutral desi l-am terminat de inregistrat in februarie anul trecut si de masterizat prin mai daca nu ma insel (tot anul trecut desigur). Il vom promova in turneul european cu Shining, Finsterforst si Gwydion: 17 zile, 15 locatii, cate 2 concerte in Germania si Romania si cate unu in Franta, Italia, Grecia, Elvetia, Polonia, Croatia, Bulgaria, Ungaria si altele.

Io zic s-o lasi tu balta ca esti cam praf, si prost **** ** ** ** ****. Ce legatura are dance-ul cu orice gen de metal, din start te descalifici. Daca iti mai dau 5 exemple de viking care au la baza deathul promiti sa taci naibi din gura, sa mai asculti, si dupa sa mai ciripesti. Asa imi plac astia care au ascultat si ei o trupa doua si au devenit doctori peste noapte. Dar nu te impacienta dragule, ai tot timpul inainte. Caput stercoris!
Sus In jos
razvan_votka
beginner
beginner

Numarul mesajelor : 44
Puncte : 17
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 11, 2009 8:58 am

@Nape's Eye nu stii cu cine vorbesti + are total dreptate esti tu prost sa crezi ca amon amarth canta viking metal, care de altfel nici nu exista; viking-ul e o aroma in muzica nu un gen muzical. Pagan-ul pe de alta part e alta treaba. Asa ca in plm nu mai impartiti muzica in miliarde ca mici categorii, caci in curand o sa avem sucevean metal, iasian metal daca ar fi dupa voi.
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 11, 2009 10:38 am

razvan_votka a scris:
@Nape's Eye nu stii cu cine vorbesti + are total dreptate esti tu prost sa crezi ca amon amarth canta viking metal, care de altfel nici nu exista; viking-ul e o aroma in muzica nu un gen muzical. Pagan-ul pe de alta part e alta treaba. Asa ca in plm nu mai impartiti muzica in miliarde ca mici categorii, caci in curand o sa avem sucevean metal, iasian metal daca ar fi dupa voi.

=)) Baietas, esti chair amuzant. Very Happy Pai ia incepi tu de citeste cu vreo 2-3 posturi mai sus de al lui nea Tudor (e greu nu? e mai usor sa arunci cu noroi.) Ceea ce ma deranjat nu este faptul ca Amon Amarth canta sau nu viking ci atitudinea lui domnul care o postat dupa "dixit-ul" meu. Legat de postul tau, in primul rand ai gresit modul de adresare, in al doilea rand, coerenta din postul tau lasa de dorit. In al treilea rand, am fost perfect de accord cu ce a scris Beli. Conclusion, your post is usless (doar ca sa te iei de mine) and you're a faggot, nah!
Sus In jos
razvan_votka
beginner
beginner

Numarul mesajelor : 44
Puncte : 17
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 11, 2009 1:26 pm

lol ba ia si gaseste o femeie ca esti nefutut se pare
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 11, 2009 2:13 pm

razvan_votka a scris:
lol ba ia si gaseste o femeie ca esti nefutut se pare

This is fun! Very Happy
Postul tau pute a inteligenta si spirit de observatie. Te oferi sa mi-o tragi? pun pariu ca nu rezisti mai mult de 30 de secunde... si o mai ai si mica rau... Ia mai du-te-n "origini" de cocalar imputit si inchide dracu gura aia ca se-mpute si forumul, retarded conejo!
Sus In jos
Bruiestru
moderator cat. II
moderator cat. II
Bruiestru

masculin
Numarul mesajelor : 132
Localizare : amish land
Joburi/Distractii : worker
Stare de spirit : cu -25% mai putina Stare de spirit
Reputatie : -1
Puncte : 107
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 11, 2009 2:49 pm

uuuuuuuu...ce misto Very Happy e ca in mahala aicea pe forum sau ma rog la topicul asta,
mahala e cuul Laughing

si daca nu va bateti nu rezolvati nimik Laughing asa ca la cls a 1 a pirat
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 35
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : studenta
Reputatie : 2
Puncte : 251
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 26, 2009 8:03 pm

lasand in spate de tot dixtractia....
si va intreb, o mareti metalisti, amon amarth pana la urma ce este, vikingaiala sau detaiala??
ca sa nu murim proti, unii dintre noi, nu d`alta...
Sus In jos
http://leiln.wordpress.com/
Alex
moderator cat. II
moderator cat. II
Alex

masculin
Numarul mesajelor : 177
Localizare : Botosani/Iasi
Joburi/Distractii : MUZICA (colegu' dutca)
Stare de spirit : fericit
Reputatie : 1
Puncte : 95
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 27, 2009 12:31 pm

parerea mea de neprofesionist Smile) ... si nepriceput

Amon Amarth canta death ... nu conteaza versurile Wink) ... cum sunt multe formatii thrash cu versuri intunecate Smile) ... de black :-? ... asa au si ei versurile ce le au Wink)

pam pam bounce bounce bounce
Sus In jos
http://sadicutz.blogspot.com/
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:54 am

Ia mah, ia bagati o ureche aici si dati-va cu parerea ce canta baietii astia.
Un stil undeva intre Falkenbach si Amon Amarth chiar (imho) plus aportul propriu
http://www.myspace.com/heathenforaymetal
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 8:08 am

Tehnic, power metal. N-are treaba cu Falkenbach sau cu Amon Amarth. Influente ... o gramada, ca s-au scos gramezi de astfel de albume pana s-au trezit ei in in 2009. Nu ma pasioneaza stilu asta de power deghizat in viking si nu stiu sa-ti zic care l-au scornit primii da' pot sa-ti zic o formatie care canta d-astea de cativa ani --- Equilibrium.
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 3:06 pm

Hai bre, da-o-n pisici de treaba. Este destul de mult speed/power pe acolo, de accord, dar sunt niste rifane, niste armonii care ar putea sta fara probleme pe vreun album al celor doua trupe mai sus mentionate. Nu prea aud nimic atat de teh pe acolo dimpotriva chiar. Io as zice mai curand melodic death/power metal sau nu e death daca nu suna a Cannibal? Si nu ma pasioneaza deloc heavy/power/speed sau progressul, multam oricum de recomandare.

P.S.: Nici Dragon's Eyes nu-ti suna asa un pic a Falkenbach?

Hai, mai fac o propunere, si ar fi bine sa nu va luati dupa ce scrie la genre in stanga sus pe pagina de myspace (valabil si pentru m-a in proportie destul de mare dar aici au nimerit-o), mai bine ar fi sa le ascultati albumul:

http://www.myspace.com/wodendeathmetal
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 5:19 am

Poate la sex ^^. Si daca ar fi melodic death/power nici asa n-as vedea asemanarea cu Falkenbach ca ala nu prea baga cu d-astea scratch.

Cat despre Woden, nu stiu de ce n-ar trebui sa ma iau dupa ce scrie sus ca e foarte de bun simt. Baietii canta death cu usoare nuante melodice care ii dau pe alocuri un simt mai epic. Foarte tari piesele, mai ales Les Possedes si ultima, Le Digne, dar over-all le cam lipseste indentitatea. Sa nu se inteleaga ca nu mi-a placut, dar luand o piesa la intamplare n-as fi in stare sa zic daca le apartine.
Sus In jos
Nape's Eye
beginner
beginner
Nape's Eye

feminin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 10:37 am

Duuuude, nu ma refeream la gen per total. Influentele mi se par cat se poate de clare (pana si numele, care bineanteles nu-i un must). Whatever, inseamna ca am io urechile mai boante (or not).

Zi-mi si mie atunci 3 trupe pentru fiecare gen (Pure Pagan/Pure Viking/Pure Folk Metal) la care sa ma raportez, please.

Legat de Woden, dupa cum am zis M-A de data asta (imo) au nimerit-o, MySpace-ul nu acopera intreaga paleta, pentru ca desi este death metal (cu unele parti mai melodice si usor epice, dupa cum ai zis si tu) ia uite ce ne zic cei doi despre cantece: "The songs tells us about the ancient pre-christian Norse culture, and its various battles."
Sus In jos
Beli
beginner
beginner

masculin

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 12:30 pm

Kampfar si Slavland de pagani, Skyclad si Waylander de folki :-? Astea ar fi puuure, dar de vikingi e prea diversificat :/. Bineinteles te poti raporta oricand la fondatori ---> Bathory si Falkenbach

PS: Ah si ce daca ii cheama pe aia heathen foray :l ... si-au pus si ei nume sa atraga fani ^^
Sus In jos
ParaDex
beginner
beginner
ParaDex

masculin
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 34
Localizare : Barlad
Joburi/Distractii : Un fel de bassist
Stare de spirit : YES!
Puncte : 27
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 21, 2009 10:26 am

Nape's Eye a scris:
Daca iti mai dau 5 exemple de viking care au la baza deathul promiti sa taci naibi din gura, sa mai asculti, si dupa sa mai ciripesti.
Cu toate respectele mele pentru tine (desi nu te cunosc), esti dobitoc? Pe langa faptul ca NU EXISTA viking metal, chestiile care le numesc unii oameni viking metal is pagan metal din Norvegia... si hai Suedia. Ok? Dar el NU EXISTA! Cum nu exista Dacian metal, cum nu exista Moldavian metal (si da, fac aluzie la ceva...). Intradevar sunt si trupe de folk/pagan metal care au "la baza" death-ul. Desi nu e la baza, ci e o mare (la unii foarte mare) influenta. Aici gasim Eluveitie, Heathen Foray, Suidakra si multe altele. Dar de la asta pana a spune ca Amon Amarth sau Unleashed sunt viking metal... scuze! Nu e asa! In CEL MAI EXAGERAT mod ii putem spune viking death metal, desi tot o miniaberatie e. De fapt fiecare ii poate spune cum vrea. Pentru mine de exemplu Amon Amarth canta necropunk.

Cat despre cata muzica am ascultat eu si cunostintele mele muzicale... eu zic sa taci. Desi am o varsta frageda, probabil ti-as putea preda vreo 2 caiete studentesti.

Si ca sa-ti raspund exact la intrebarea ta cu semn de punctuatie gresit: Nu, nu promit sa "tac (naibii) din gura" nici daca imi zici tu 513 trupe neofolk care au la baza grindcore-ul
Sus In jos
http://paradexul.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: trupele preferante in aria folk/pagan/viking   trupele preferante in aria folk/pagan/viking - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

trupele preferante in aria folk/pagan/viking
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Folk metal
» sa punem la lista cu trupele din romania...
» Lista cu toate trupele pe orase
» Lista cu trupele romanesti care vor canta la RNI Winter Edition 2008
» Folk in Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Genuri si subgenuri :: Pagan/Folk/Viking metal-
Mergi direct la: