Numarul mesajelor : 99 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : music&books Stare de spirit : hypnotized Reputatie : 0 Puncte : 2 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Dum Oct 26, 2008 8:22 pm
cred ca la mine pe primul loc va fi intotdeauna amelie. ultimul film misto care l-am vazut a fost wall-e. si da, eu ma uit l desene animate cu toata mandria
scai beginner
Numarul mesajelor : 99 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : music&books Stare de spirit : hypnotized Reputatie : 0 Puncte : 2 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Dum Oct 26, 2008 8:23 pm
a,da!la seriale cred ca supernatural e pe primul loc. coloana sonora e mieeeeeeeeez
Subiect: Re: ---Filme--- Lun Oct 27, 2008 10:38 pm
zeitgeist 2
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Lun Oct 27, 2008 10:46 pm
wow ce sadic e pixar mie imi place Seinfeld ma...la nebunie...nu stiu alt serial mai bun decat asta!
scai beginner
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Oct 29, 2008 7:11 pm
The Clockwork Orange- am citit cartea si mi-a placut la nebunie. filmul il caut innebunita de vreo 2 luni si nu-l gasesc de nicio culoare. ma ajuta careva?
kataklysm beginner
Numarul mesajelor : 129 Varsta : 32 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : cucerirea lumii >:) Stare de spirit : intotdeauna fericit si intotdeauna malefic Reputatie : 0 Puncte : 66 Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Joi Oct 30, 2008 5:44 pm
The Clockwork Orange era pe youtube pe bucati parca...) in rest nu stiu. Am avut un cd, da lam pierdut pe undeva.
este interesant cum din ce in ce mai multe filme si documentare se indreapta spre directia: omenirea controlata de un grup de oameni, viitorul omenirii nu este catre distrugere reciproca ci idiocratizare (becalizare in cazul Romaniei), sunt atacate religia, coproratiile, statul.
Imi place foarte mult sfarsitul de la Zeitgeist II
a aparut zeitgeist 2 :O:O:O , ultimul film vazut ''freedom writers'' super tare filmul , oricum family guy ruleaza si futurama ,
horgh beginner
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : vaslui Joburi/Distractii : metal si sport Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 28/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Dum Noi 02, 2008 1:23 pm
Seinfeld de la 9 seara pe ProCinema.Cel mai tare serial parerea mea deci nu ai cum sa nu razi,numai cand ii vezi fata lu kramer .George care e cel mai zgarcit om de pe planeta.
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Noi 05, 2008 12:42 am
Animatia: Igor Super bine facut si draguta povestea
lordradu beginner
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 36 Localizare : in camera Joburi/Distractii : tai frunze la caini Stare de spirit : nice \m/ Reputatie : 0 Puncte : 14 Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Dum Noi 09, 2008 8:15 pm
horgh a scris:
Seinfeld de la 9 seara pe ProCinema.Cel mai tare serial parerea mea deci nu ai cum sa nu razi,numai cand ii vezi fata lu kramer .George care e cel mai zgarcit om de pe planeta.
sunt pe filelist toate sezoanele si ce mai e tare fain - Elaine ce rasul ei ..cu ticul ei cand impinge lumea si zice "get out of here" sau dansul )))))
@lordradu: incearca Emdeb de pe youtube,iti va citi mai mult ca sigur video, de ex:
lordradu beginner
Subiect: Re: ---Filme--- Lun Noi 10, 2008 1:48 pm
emdeb? chair nu stiu de ce nu merge.... am mai postat odata si mam chinut putin pana mia luat al doilea videoclip...dar mai mult nu... nus stiu cum sa fac... iar emdeb nu stiu cei asta..?!
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Noi 19, 2008 1:31 am
Forrest Gump
lordradu beginner
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Noi 19, 2008 2:28 am
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Noi 19, 2008 9:27 am
ii super fain filmul: Forrest Gump
darkitten beginner
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 42 Localizare : oriunde se poate... Joburi/Distractii : wasting time :P Reputatie : 0 Puncte : 0 Data de inscriere : 30/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Sam Noi 22, 2008 1:24 am
oare chiar e cineva care nu l-a vazt?
horgh beginner
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : vaslui Joburi/Distractii : metal si sport Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 28/10/2008
Subiect: Re: ---Filme--- Mier Dec 10, 2008 7:53 pm
Forrest Gump e foarte tare filmul l-am vazut de nush cate ori e super tare Tom Hanks joaca super,de altfel cum o face in toate filmele,imi place mult Cast Away tot cu el.
scai beginner
Subiect: Re: ---Filme--- Joi Dec 11, 2008 12:18 pm
madagascar 2 )
lordradu beginner
Subiect: Re: ---Filme--- Mar Dec 16, 2008 11:16 pm
ba..eu am sa va zic ce filme am vazut si miau placut f mult...
The Girl Next Door Dodgeball: A True Underdog Story Shutter Addams.Family.Values Barbershop 1 si 2 son of mask Cheats Johnny.English St.Trinians Zeyda.and.the.Hitman Old School The Dukes of Hazzard White Chicks Daddy Day Camp Employee Of The Month I Now Pronounce You Chuck And Larry A Guy Thing A Knight's Tale A Lot Like Love Adam & Steve Freebird CJ7 - mi s-a parut un film extraordinar Cheaper by a dozen Bachelor Party Vegas Harold & Kumar - Go to White Castle\ escape from guantanamo Let's Go to Prison Puff, Puff, Pass - f fain!! Bachelor.Party MinuteMen Arn - Tempelriddaren\ si partea 2a: Arn - The Kingdom at Road's End kingdome of heaven Four.Christmases Lower Learning Made Of Honor Hamlet intern academy The.Rocker.(2008) hell ride tropical thunder calatorie pana in centrul pamantului(2008) Strange.Wilderness A.Viking.Saga.Son.Of.Troy
e o selectie de filme bune(asa mi s-au parut mie) cam atatea stiu acuma, mai sunt mai multe din 2008 f faine.. sper sa nu fie prea multe.. vizionare placuta!
si un site f bun de unde sa luati ceva filme... http://www.filmelagreu.page.tl/ daca aveti viteza de downl cat de cat, in cateva minute aveti un film