Status: activ Site-ul trupei: http://www.myspace.com/hathorband Orasul: Galati Data infiintarii: 1995 Gen: Black/Death Metal Componenta: Andrei-voce (Bunker) Marius "Nazgul"-bass/voce (Syr, Agharta, Antarctica) Ady"B.c.Rich"-chitara Georgiana Sava-clape (Cromleh) Seb-tobe Fosti membrii: Gabi - guitars Matric "Pasare" Radu - drums (Bunker (Rou), Boratorii, Grohot Exitus, Avskild, Cromleh) Zainescu Adrian - bass Ochiu Cristi - drums Nistor Ionut - drums Caraus Ilie - vocals Dimitrenco Constantin - drums (Torment (Rou)) Turci Adrian - keyboards Razvan Popa - Drums, Guitars (Cromleh, Torment (Rou), Frozen Dusk) Discografie: -1995-promo-Type Hathor (MC-self released) -1996-promo-Live In Râmnicu Vâlcea (MC-self released) -1999-demo-Dead Concept (MC-self released) -2002-EP-The Mystic Art (CD-self released) -2003-V/A-Maximum Rock #2 (CD-Promusic Production) -2005-The latest Ancient -2007- Full-length-Ancient (CD-Promusic Production) Alte Informatii: Momente importante: Date de contact: Link-uri: http://metal-archives.com/ http://www.music.ro/artistbio.asp?offset=100&BandID=hathor http://www.promusicprod.20m.com/Eng/com%20Hathor-eng.htm
Interviu cu Hathor
Ultima editare efectuata de catre Iarna in Lun Sept 13, 2010 2:52 pm, editata de 6 ori
horgh beginner
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : vaslui Joburi/Distractii : metal si sport Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 28/10/2008
Subiect: Re: Hathor Mar Oct 28, 2008 8:28 pm
deci hathor se numara printre trupele mele preferate.Ancient este un album super fiecare melodie este deosebita si am avut placerea sa ii vad si live la iasi e printre cele mai bune trupe de black din tara.sper sa o tina tot asa in continuare. piese preferate cam toate
nazgul
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 46 Localizare : galati Joburi/Distractii : muzica Reputatie : 0 Puncte : 5 Data de inscriere : 27/01/2009
Subiect: Re: Hathor Mar Ian 27, 2009 11:08 pm
Am dat acest site intamplator,multumim pt aprecieri.Atunci sa anuntam cateva noutati: Avem o componenta nou cu piese noi. Am decis sa renunt la postul de vocal principal deoarece vreau ca trupa sa sune conform anului 2009, adica diferit si mult mai bine.
Am dorit sa imbunatatesc soundul. Andrei este noul vocal, a mai cantat in trupa galateana Bunker (a stat ceva timp pe tusa), iar timbrul a la AMON AMARTH ne va schimba in mai bine expresia scenica. Eu ma voi ocupa in continuare de bass, backing vocal si compozitii, Ady ramane acelasi chitarist profesionist si maniac, Georgiana, proaspat absolventa la Conservator, ne va macelari in continuare cu FURIA clapelor, Seb - noul tobar este la inceput de drum, nu a mai cantat in nici o trupa, dar in schimb munceste foarte mult pentru a face fata cu succes viitoarelor incercari.
Directia lirica este aceasi legata de razboaiele interminabile din Middle EARTH. Daca pe albumul ANCIENT fortele raului din Middle EARTH isi pregateau armele in frunte cu Saruman, noile piese (avand probleme de componenta nu am reusit sa intram in studio in 2008 - speram in 2009) dezlantuie atat lupta dintre oameni si creaturile lui Saruman cat si idila aproape imposibila dintre un muritor si o elfa.
Componenta actuala: Andrei-voce Marius "Nazgul"-bass/voce Ady"B.c.Rich"-chit Georgiana-clape Seb-tobe
Cu stima, Marius Nazgul
nazgul
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 46 Localizare : galati Joburi/Distractii : muzica Reputatie : 0 Puncte : 5 Data de inscriere : 27/01/2009
Subiect: Re: Hathor Mar Ian 27, 2009 11:16 pm
2007 albumul "ancient" este scos la casa de discuri Lupii Daciei rec-cluj detalii:www.lupiidaciei.net scos format digipack
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : vaslui Joburi/Distractii : metal si sport Reputatie : 0 Puncte : 16 Data de inscriere : 28/10/2008
Subiect: Re: Hathor Mier Ian 28, 2009 11:54 am
interesante aceste schimbari avand in vedere si cooptarea unui nou solist,sper ca in continuare sa faceti o muzica buna si in aceasta noua componenta,bafta si hai mai repede cu noul album .
nazgul
Subiect: Re: Hathor Mier Ian 28, 2009 2:29 pm
intradevar avem cateva surprize.ultimul concert hathor a fost la bucuresti in august 2008. Noi suntem multumiti in momentul de fatza sper sa va placa si voua.
horgh beginner
Subiect: Re: Hathor Mier Ian 28, 2009 3:02 pm
si cred ca si stilul se va schimba dupa aceste modificari asa e?bine sper sa ramaneti pe aceiasi linine black metal.
nazgul
Subiect: Re: Hathor Mier Ian 28, 2009 5:15 pm
nu ne mai consideram o trupa black metal demult....doar cu influente
Spektru moderator cat. II
Numarul mesajelor : 299 Varsta : 35 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : METAL Reputatie : 2 Puncte : 381 Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Hathor Lun Mar 15, 2010 1:40 am
Metalsupport organizeaza concert Hathor in Iasi/Hand pe 28 Martie