Medas
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 27 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Chitara,berea si tot ce tine de rock si metal. Stare de spirit : In Iasi,caut prieteni sa iesim in rockoteci. :3 Reputatie : 0 Puncte : 7 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Trooper Mier Aug 17, 2011 12:51 pm | |
| Salut lume,am creat acest topic despre o trupa care o sa ajunga big aici in Romania,poate si in celelalte tari. Romanii nostri,baietii de la ''Trooper''. ======================= Membrii: Balaurul Coiotu' Oscar John Laurentiu. ======================== Au ajuns sa cante cu Iris(album dedicat lor,""Gloria Iris"",si melodia ''Iris''),au ajuns si cu Cargo(din pacate,nu am date,dar au avut bilete VIP la un concert dealor.) Toate albumele lor: 1.Trooper. 2.Desant. 3.Gloria Iris. 4.Electric. 5. 12 Ani de amitiri. 6.Rock'n'roll pozitiv. 7.Poemele Valahiei 8. ""15"" ======================= ''Trooper'' face o treaba buna,si mi-a restaurat mandria de a fii roman. ======================= Date despre concerte,trupa,si chiar shopul(care il faceti folosind email) se poate gasi pe siteul lor. | |
|