|
|
|
| demo debauchery | |
| | Autor | Mesaj |
---|
satyr15
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 45 Localizare : calafat, dolj Joburi/Distractii : amenajari Stare de spirit : astept vremuri mai bune Reputatie : -1 Puncte : 4 Data de inscriere : 20/11/2010
| Subiect: demo debauchery Sam Noi 20, 2010 8:47 pm | |
| a auzit cineva de demo de la debauchery ?
| |
| | | skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: demo debauchery Dum Noi 21, 2010 12:05 pm | |
| care debauchery? ca`s n formatii cu numele asta, chiar si de death. numa io stiu vr`o 3 din america. asta asa ca sa nu`i bagam in oala pe nemti. | |
| | | skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: demo debauchery Lun Noi 22, 2010 7:40 pm | |
| scuze de intarzierea postului. ca poate este de interes si pentru ceilalti: nemtii debauchery s`o format in 2000. youtube`ul de care zici tu ii din 1991. asta ca sa eliminam mentii. asta una la mana. doi la mana, nu am gasit nicio referinta despre trupa, sau demo, sau concertul la care o fo filmata piesa de pe iutub.
deci cu parere de rau spun ca nu am gasit nimic in legatura cu demo ala.
si ca sa elimin si alte variante: restu trupelor cu acelasi nume ce le stiu nu au avut nicio piesa "killer ducks"' si nici nu au avut un concert in `91 in Pretoria.
am dat veste`n tara pe la altii mai cunoscatori ca mine metale de jenu asta. daca se aude ceva te anunt. de nu, asta e.
| |
| | | satyr15
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 45 Localizare : calafat, dolj Joburi/Distractii : amenajari Stare de spirit : astept vremuri mai bune Reputatie : -1 Puncte : 4 Data de inscriere : 20/11/2010
| Subiect: Re: demo debauchery Joi Noi 25, 2010 8:39 pm | |
| mersi pt raspuns. o s incerc s iau legatura cu cineva care are demo-ul asta, dar pe o caseta | |
| | | satyr15
| Subiect: Re: demo debauchery Joi Noi 25, 2010 9:17 pm | |
| am gasit raspunsul !!! a existat o form cu numele asta din africa de sud. aia au un demo care se cheama debauchery. o s fac rost de el | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: demo debauchery | |
| |
| | | | demo debauchery | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|