Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Iron Maiden

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Blackstar
beginner
beginner
Blackstar

masculin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 33
Localizare : Botosani
Joburi/Distractii : frecator de menta specializat
Reputatie : 0
Puncte : 17
Data de inscriere : 18/10/2008

Iron Maiden Empty
MesajSubiect: Iron Maiden   Iron Maiden Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 3:17 pm

Dupa o noapte nedormita pe tren, am ajuns in sfarsit in Cluj. Drumul spre cabana a fost lung, dar s-a meritat si de pe un deal am vazut parcarea de la Polus Center. Parea mica, dar odata ajunsi acolo, perspectiva s-a schimbat. Drumul de la cabana pana la concert l-am ametit in ultimul hal, cu gandul sa facem niste scurtaturi. A trebuit sa trecem pe sub un gard sa ajungem pe sosea si pe urma, pe pod. Podul era full de omuleti cu tricouri cu Iron Maiden. Ajunsi in parcare, a inceput calvarul. Canicula, asteptare si injuraturi peste injuraturi. Pe site-ul Metalhead scria ca se vor da drumul la porti la 5:00, dar la 6:00 am reusit sa intram si eram aproape. Cum s-au dar drumul la porti, toti au fugit cat mai aproape de scena. Primul ajuns, primul servit. Standuri de bere, pe o parte si pe alta, si cate 2 chioscuri de unde schimbai banii in jetoane. Jetoanele valorau 5 lei fiecare si berea era 4 lei si rest nu iti dadea. Daca aveai ghinionul sa fii in fata si sa iesi din zona A sa-ti iei bere si veneai inapoi, nu aveai unde sa stai ca locul iti era luat instant. Trecem peste asta. Prima trupa care a urcat pe scena a fost Cargo. Am inceput in forta cu piesa "Ziua vrajitoarelor" pe care o stie tot poporul. Toate buna si frumoase pana la piesa "Anarhia" cand toata multimea urla cat putea, inclusiv eu. Tot atunci zburau paharele cu bere. O "baie" in bere pe caldura aceea e tot ce ne trebuia. Cargo au iesit de pe scena, dar nu inainte sa cante alta piesa de succes, pe care o stie toata lumea numita "Calare pe motoare". Dupa alte beri si impresii impartasite cu alti spectatori de toate varstele, scena se intuneca si multimea incepe sa urle si sa strige: Maiden! Maiden! Maiden! Pe ambele ecrane apar stele numeroase si o piesa gen cea din "Star Wars". Prelata de pe scena este ridicata, aratand ceva ce parea a nava tot scoasa din filme. Luminile care au fost instalate au facut acest concert o experienta de neuitat. Iron Maiden ne-au incantat cu piese vechi si noi ca "Fear of the dark", "No more lies", "Number of the beast". In piesa self-titled, ghiciti cine a aparut pe scena? Tocmai mascota trupei, Edy. Cea modificata pentru albumul "The final frontier" care a distrus o chitara. Ultima piesa cantat de legendara trupa a fost "The number of the beast" si pe scena si-a facut aparitia Satan care era un robot in fundal, bineinteles. Trupa a parasit scena si multimea inca scanda numele trupei cu speranta la un bis, dar nu a fost sa fie. Ceea ce mi s-a parut amuzant este faptul ca Bruce Dickinson, vocalul Iron Maiden a declarat ca Romania este o tara frumoasa, dar cu drumuri de rahat lol! . Are dreptate omul, n-am ce sa-i zicem. Am fost oarecum dezamagiti ca nu a cantat "Transylvania" ca totusi, sa fim in tema cu locul in care s-a desfasurat concertul. Mizeria care a fost lasata in urma in parcare era de nedescris, dar nu asta conta. Conta faptul ca am fost la unul dintre cele mai mari evenimente metal din Romania.
Sus In jos
skrekk
moderator cat. II
moderator cat. II
skrekk

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 35
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : studenta
Reputatie : 2
Puncte : 251
Data de inscriere : 21/01/2009

Iron Maiden Empty
MesajSubiect: Re: Iron Maiden   Iron Maiden Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 7:16 pm

Blackstar a scris:
Mizeria care a fost lasata in urma in parcare era de nedescris, dar nu asta conta. Conta faptul ca am fost la unul dintre cele mai mari evenimente metal din Romania.

deci nu conteaza daca pe urma o sa se spuna, si acum pe buna dreptate dupa cum ai dovedit, ca roacherii is jegosi. cum ..... mea sa zici ca nu conteaza cata mizerie o lasat roacheru roman in urma? what kind of a statement is that? pfff....

oricum felicitari ca ai ajuns la concert. si la un concert destul de mare si fain.
Sus In jos
http://leiln.wordpress.com/

Iron Maiden
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iron Maiden va concerta la Cluj
» Vand chitara IRON BIRD
» Concert Iron Butterfly si Raygun Rebels
» Vand pedala dubla TAMA-IRON COBRA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum