|
|
|
| Martial anyone? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lesovik
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 36 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Student Reputatie : 1 Puncte : 23 Data de inscriere : 03/05/2010
| Subiect: Martial anyone? Joi Mai 06, 2010 9:08 am | |
| Pe scurt majoritatea formatiilor care canta acest gen au teme lirice precum razboiul, popoare antice, gloria unei tari etc. avand influente din muzica clasica, folk si ambient. Nu prea are legatura cu sectiunea in care sunt incadrate mai multe genuri pe aici, dar pt. ca am considerat ca este cat de cat apropiat de ambient am facut totusi topicul. Deci, ii mai place cuiva genul acesta de muzica? Triarii: https://www.youtube.com/watch?v=9ikhRz-4fNwAcross The Rubicon: https://www.youtube.com/watch?v=Uny2LEmWnlQ& | |
| | | skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Martial anyone? Joi Mai 06, 2010 11:09 am | |
| Sa inteleg ca de`ti place jenu asta ai fo la dark boombastic evening?
Si da, io mai ascult jenu asta. Nu 24/24, dar vr`o 2-3 ore is dedicate jenului ista. | |
| | | Alex moderator cat. II
Numarul mesajelor : 177 Varsta : 36 Localizare : Botosani/Iasi Joburi/Distractii : MUZICA (colegu' dutca) Stare de spirit : fericit Reputatie : 1 Puncte : 95 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Martial anyone? Joi Mai 06, 2010 6:26 pm | |
| | |
| | | skrekk moderator cat. II
Numarul mesajelor : 280 Varsta : 35 Localizare : constanta Joburi/Distractii : studenta Reputatie : 2 Puncte : 251 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Martial anyone? Joi Mai 06, 2010 7:55 pm | |
| I know! :mrgreen: D`abia astept sa vina decembrie. O sa fie demential! | |
| | | Lesovik
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 36 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Student Reputatie : 1 Puncte : 23 Data de inscriere : 03/05/2010
| Subiect: Re: Martial anyone? Vin Mai 07, 2010 7:41 am | |
| Din pacate nu am apucat sa merg, mai ales ca vroiam sa merg pt. Triarii si Rome, dar anul acesta daca nu intervine nimic ma duc. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Martial anyone? | |
| |
| | | | Martial anyone? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|